Jump to content

Moto Zajednica

Nova plejada putnika na dva tocka.

Recommended Posts

• Zainteresovan, 566 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
Pre 1 sat, Bobni je napisao:

Mare jesi ti sreo na pumpi onog vlogera iz Pazara moto dnevnik?

Nisam, mada video sam ga jednom ispred Barela, sedeo na nekoj jamahi

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 566 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
Pre sat vremena, Mr_Wolf je napisao:

Baš ne voliš Češku? :D 

Hahahah, a jbg, očešao sam je 😄 Poljska mi je bila cilj, a u Češkoj (Prag i Brno) sam bio pre nekoliko godina, pa mi nije sada bila interesantna.

Inače, Poljska je prelepa, pa ko nije vozio, mora obavezno tamo da ide

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt

Imam ja kolegu

Ima neki skuter no name,pedeset kubika,on i devojka prešli sa nji za dve godine 18000 

Nema skupa osim Trebinja na kojem nisu bili...

• Ne silazi, 1494 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
On 22. 7. 2026. at 0:00, max80 je napisao:

I ja se divim tim ljudima. Bio na KiM za Vidovdan i dolazi horda motora, Bajk rok misija. Kao i većinu uvek mene privlačili motori, ali pored toga što nisam imao podršku, nisam imao ni mogućnosti, osim da se povremeno grebem od ortaka. Tada već 27 godina, imao platu i samo mi klikne u glavi sad ili nikad. Kažem drugarima pored sebe sledeće godine ja u koloni. Oni se smeju. 

Odmah krenuo da odvajam lovu, preko zime kupim Malaguti Medison 150, krajem zime u auto školu, u maju položio, za Vidovdan u kolonu. Drugi dan povratak sam. Ukupno 700km bez da sam ikada izašao iz grada pre toga i bez da se motor nešto bunio na kilometre. Godinu kasnije već prešao na klasičan motor 50ks i produžio sa iste ture na more. Od iskustva skoro ništa, od opreme samo jakna, kaciga i rukavice, za kišu kese za đubre. Kada vratim film ništa mi nije falilo, čak i posle kada sam imao par desetina hiljada km i duplo jači motor, vozio sam možda 20% brže. Posle išao i na Dolomite i Jadran sa drugarom koji vozi skuter 350 kubika, napravili preko 2.000km u turi. 

Putovali ranije ljudi svuda sa danas smešnim spravama i svuda stizali, a kada se desi problem mogli večinu i sami da reše. Sada kompovi, senzori, kontrole, kada stane možeš da plačeš. 

Jedino pored uživanja i izazova ja vidim tu određenu proporciju rizika. Mislim da sve što može da razvije barem 120 može na bilo kakav put. Da drži putnu 80-90, da se ne muči uzbrdo i da te ne obiđe svaki šleper, da možeš i ti nekoga da pretekneš.

Pre 40 godina u romantično vreme kola išla većinom do malo pre 100, moglo se i sa 50 kubika na drum, više nije tako. Danas kamioni i autobusi pune kao prosečna kola sa početka veka, a nije baš prijatno kada te obilaze. Po meni donja granica bezbednosti na putu je minimum 20ks. Ne mora litra, čuda, 150ks, ali ovo mora. Ostalima ispod toga se divim, ali nikada ne bih savetovao dalji put niti mislim da je pametno i sigurno nije bezbedno. 

sećam se kad si uzeo Suzukija, upoznasmo se na Zmaj pumpi dok smo čekali tada da nam natoče gorivo za fraj, jes bilo nekako lepše vreme, a onda dozvolismo Sauronu da proširi mrak i izda sve sto moze

On 22. 7. 2026. at 4:44, onyxia je napisao:

Pozzzz, ti bio sa Malagutijem a ja sa Kymcom 125cc izlepljenim selotejpom 🤣🤣

i naš @Stevan90 kao mali klinac na kinezu od 50 kubika pitao sramezljivo ispred skupšine jel moze sa nama pošto ide prvi put i od tada je veliki porastao:lol3: 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 857 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

@piki jeste tako bilo. Vi ste bili tvrdo krilo i redovni na misiji. Šteta što smo dovedeni voljom političara tu gde jesmo i što se više ne ide dole. Fali mi to, prva vožnja koju isplaniram je bila ta, sve ostalo može i ne mora. 

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja