Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Dorsoduro 750 (2009)

Recommended Posts

• Drug član, 1200 postova
  • Motocikl: Yamaha R6, Aprilia RSV Tuono 1000, Aprilia Dorsoduro 750

Aprilia Dorsoduro 750 2009 godiste, kupljena pocetkom oktobra, u februaru odradjen servis, zamenjeno ulje i filteri, stavljen nov akumulator, zamenjeni semerinzi i ulje u prednjoj viljusci.
Nije nova, ali u sasvim korektnom stanju.

Cena je 3500e.

Zbog ozbiljnih zdravstvenih problema clana porodice i troskova lecenja istih kao i hitnosti situacije, prinudjen sam da prodam motore i vozila.
Pored ovog motora imam i Apriliu RSV 1000 Tuono R 2006 god u fabrickoj fluo crvenoj boji (4000e), automobil Suzuki Grand Vitara 1.9 ddis 2007 (5000e), Pezo 207 1.4 benzin 2008 (2000e).
Takodje imam da ponudim i par stanova i placeva u Vrnjackoj Banji.

Ako ima zainteresovanih, molim vas da me kontaktirate putem PP.

1.jpg
2.jpg
6.jpg4.jpg

• Tužan 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 630 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Cim ovako rasprodajes sve zivo situacija je sigurno veoma hitna i ozbiljna. Ja ne mogu da kupim nista od navedenog u ovom trenutku,a da mogu kupio bih. 

Ali ono sto bih zeleo je da ako mozes i zelis ostavis Broj racuna da uplatim odredjen iznos koliko bih potrosio za prvi sledeci moto skup. Sigurno ti nece resiti situaciju ali ako jos neko se pridruzi mozemo dati doprinos da bar olaksamo koliko se moze.

Ujedno bih i pozvao kolege,uz tvoje dopustenje da se organizujemo u tom smislu. Neka ne bude forum samo za razonodu,vec i da budemo jedni za druge koliko smo u mogucnosti.

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 14

• Drug član, 1200 postova
  • Motocikl: Yamaha R6, Aprilia RSV Tuono 1000, Aprilia Dorsoduro 750

Hvala od srca!

Ukoliko ne budemo uspeli da obezbedimo potrebna sredstva u predvidjenom roku, bice pokrenuta humanitarna akcija preko neke od organizacija koje se bave time pa cu podeliti to i ovde.

• Podržavam 6

• Drug član, 630 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Pre 2 sati, JankelA je napisao:

Hvala od srca!

Ukoliko ne budemo uspeli da obezbedimo potrebna sredstva u predvidjenom roku, bice pokrenuta humanitarna akcija preko neke od organizacija koje se bave time pa cu podeliti to i ovde.

I dalje stojim pri napisanom gore.

Ali ako bude ta situacija objavi ovde bilo kakvo bude prikupljanje sredstava. Odmah cu da ucestvujem.

• Sviđa mi se 3

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja