siskobn 9 Napisano Sreda u 21:24 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Imam Tracera 7 gt 2026 ja nazalost 176 100kg.Mali problemi koje primecujem su s obzirom da je nasim inzinjerima nakveci problem u skolama poluziti kako nivelisati saht i kako nivelisati asfalt:)desava mi se da mi je motor cesto na prstima ono bas.Pa se uvjek nagnem u levo kada stojim ali mi se desiko 2 x da zbog izdignutog asfalta izgubim oslonac i da se motor nagne na desnu stranu.Nisam uspio ga zadrzati pa sam ga polako spustio bez ostecenja izvukao nogu.Kad pogledam 2 cm me zeza za medalju Zanima me kako iskusniji bajkeri resavaju tih par cm.Ovako pazim gde parkiram pazim na svaki detalj sto zna biti frustrirajuce.Moto patike i cizme me.dizu za toliko i manje i stabilniji sam al na posao ne mogu bas u tome.Nismo sjediste daje svega na novom traveru 1.2cm pa ne mislim da je vredno ulaganja pa neki savet? Dobro bi mi dosao.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 378 Napisano Četvrtak u 05:33 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan "2 cm me zeza za medalju"... Filozofska misao, prijatelju! No, da se vratimo na motore... Imas onu varijantu "lowerking-kit" gde se dole kod spoja amortizera i šasije menjaju tzv "koska" ploče. Tu mozes da dobijes par cm. Ali, imaj na umu da to menja ciklistiku motora. Treba probati i videti kako se po asa tako spusten. Druga opcija je prepakivanje sedišta pa da dobijes jos koji cm sa tim. Ali, ja bih svakako pokusao da nadjem nekoga ko vec ima spusteno sediate i probao motor, da vidim da li tih dodatnih 1.5cm zadovoljava. Mozda je dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2256 Napisano Četvrtak u 06:23 (promenjeno) Drug član, 1618 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš 176cm mislim da ćeš se navići vremenom da održavaš motor. Probaj da spustiš jednu nogu a drugu drži na fuzasteru kada staješ. Da ne misliš da ti pričam nešto napamet, niži sam od tebe dosta a vozim motor koji je slične visine. A naravno, kao što je rekao kolega, imaš setove za spuštanje i preoblikovanje sedišta ako baš ne možeš da se privikneš. Ili niži motor P.S. Samo jedna stvar, taj Tracer ima podesivo sedište? Možda je na višoj poziciji. Čini mi se da može da se podešava. Promenio Četvrtak u 06:25 član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1578 Napisano Četvrtak u 07:00 Drug član, 1294 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Imam 178 i vozim enduro motore, imam iskustva (kako sa zadržavanjem tako i sa padanjem:) ). Pored toga što već radiš, nauči kako je kolega rekao da ne staješ sa 2 noge, čak mislim da to nije ni ispravno po autoškolama. Kada staješ jedna noga ti ostaje na fuzasteru, najbolje leva, onda se malo pomeriš u stranu i staješ celim stopalom na drugi stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8056 Napisano Četvrtak u 07:11 Ne silazi, 3518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli pomeri guz u tu stranu gde stajes, lako se navikne, ti pa motor, ako namestas motor pa sebe lako ces pasti, ovako prvo se ti pomeri pa onda motor, ja sa 178 lagano Afriku za 21" tockom na ovaj nacin, malo je problem i tvoji gabariti, sire butine su ti skratile noge, ako radis drugo sediste treba videti da li ti odgovara da bude uze da i tu dobijes na prostoru. Drugar mi je i nizi i jos tezi i vozi F750gs bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...