nemanja2 13 Napisano Jun 30 U prolazu, 37 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanimaju me iskustva sa QJ Motor LTS 125S skuterom, pa ako ga je neko vozio ili ima dugoročnije iskustvo bio bih zahvalan za svaku informaciju. Do sada sam vozio nekoliko različitih skutera i mogu da podelim utiske iz prve ruke, čisto da se zna iz kog ugla dolazim. Prešao sam sa Suzuki SV650S na Piaggio Liberty 125. Liberty mi generalno nije legao – gas je bio prilično neprecizan, a ceo skuter je delovao tromo i “treso” se u vožnji, ali treba napomenuti da je bio baš star (26 godina), pa verovatno i to dosta utiče. Posle toga sam vozio Kymco People 300 i tu mi je problem bio stabilnost – napred mi je delovao dosta nestabilno i nesigurno u vožnji, posebno na lošijem asfaltu. Probao sam i Aprilia Sport City 200 i to mi je za sada bio najprijatniji skuter – lepo ubrzava, dosta je stabilan i generalno mi je ostavio dobar utisak. Navikao sam na provlačenje kroz grad i dosta bržu, “sportskiju” vožnju u urbanim uslovima, pa mi je bitno da skuter može da isprati takav stil bez osećaja da je trom ili nestabilan. Sad razmatram QJ LTS 125S kao sledeću opciju, pa me zanima kako se ponaša u realnoj vožnji – stabilnost, odziv gasa, kvalitet plastika, kočenje i generalni utisak posle malo više kilometara. Svako iskustvo je dobrodošlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 343 Napisano Jun 30 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Sym SR 125, oko 300€ je skuplji, sad je na akciji, ide dobro za 125cm³ i proverena je masina...Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2 13 Napisano Jun 30 U prolazu, 37 postova Lokacija: NS Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan ma kako sam krenuo uzecu zxr iz 90ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tantsnow 0 Napisano Jul 16 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 6. 2026. at 17:42, nemanja2 je napisao: zanimaju me iskustva sa QJ Motor LTS 125S skuterom, pa ako ga je neko vozio ili ima dugoročnije iskustvo bio bih zahvalan za svaku informaciju. Do sada sam vozio nekoliko različitih skutera i mogu da podelim utiske iz prve ruke, čisto da se zna iz kog ugla dolazim. Prešao sam sa Suzuki SV650S na Piaggio Liberty 125. Liberty mi generalno nije legao – gas je bio prilično neprecizan, a ceo skuter je delovao tromo i “treso” se u vožnji, ali treba napomenuti da je bio baš star (26 godina), pa verovatno i to dosta utiče. Posle toga sam vozio Kymco People 300 i tu mi je problem bio stabilnost – napred mi je delovao dosta nestabilno i nesigurno u vožnji, posebno na lošijem asfaltu street view. Ako gledaš LTS 125S, preporučio bih da obavezno odradiš probnu vožnju. Ja sam vozio nekoliko novijih kineskih skutera i mogu reći da je kvalitet dosta napredovao u odnosu na pre 10-ak godina. QJ Motor deluje sasvim pristojno za gradsku vožnju, ali bih obratio pažnju na dostupnost servisa i cenu rezervnih delova u tvojoj okolini. To često bude važnije od samih performansi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 232 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Yamaha Virago xv125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak odustao od kupovine kineza sto se mene tice jos se oni nisu dokazili sa budu vredni razmatranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12949 Napisano Jul 16 Ne silazi, 3160 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko je para taj QJ Motor LTS 125S skuter? Recimo ja vozim Pedu Connect 125 i zadovoljn sam.Bio je dve plate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...