kumche 348 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motociklista iz Srbije M.J. poginuo je danas oko 15.40 časova u tunelu Ivica, na putu između Žabljaka i Šavnika, javljaju podgoričke Vijesti. Danas oko 09:00 časova je na Trubjeli, kod Nikšića, poginula Lozničanka M.G. (40) u udesu motocikla kojim je putovala. Njen suvozač je teško povređen i život mu je ugrožen. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1491 Napisano Jun 14 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine kada je moto skup u Trebinju bude neki crn dan. Pokoj im duši 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 6055 Napisano Jun 15 Drug član, 1294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan U temi o skupu u Trebinju neko je napisao da su mu komšije u pitanju. Tužno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9890 Napisano Jun 15 Ne silazi, 3335 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Takođe sam pročitao da žena nije često vozila motor, oni koji ih poznaju su iznenađeni da je suprug bio na mestu suvozača. Bog neka joj dušu prosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 53 Napisano Jun 19 U prolazu, 22 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče kolege koji je stradao na Žabljaku, ne znam zašto su preneli inicijale "M.J." U pitanju je Vladimir Kulić iz Vreoca kod Lazarevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 729 Napisano Jun 19 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd / Pljevlja Motocikl: Bavarac R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jbt imam iste inicijale M.J. dio familije vidio ovo pa bila frka jer znaju da idem za Tr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 212 Napisano Jul 9 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/14/2026 at 4:35 AM, kumche said: Motociklista iz Srbije M.J. poginuo je danas oko 15.40 časova u tunelu Ivica, na putu između Žabljaka i Šavnika, javljaju podgoričke Vijesti. Prošao sam pored minut-dva nakon što se desila nesreća, gledao sam na dashcam-u posle, motociklista je verovatno prilikom preticanja u krivini izleteo i udario u zaštitnu ogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...