Zlatko LA 3000 Napisano Četvrtak u 21:11 Drug član, 1324 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stoje stvari, prodajem svog Tigra kojeg sam uzeo za sebe, odradio skoro sve što je potrebno za predstojeću sezonu i došao na ideju da probam nešto drugo. Zamenjeno ulje Silkolene 10W40, filteri, opruga spanera lanca bregaste, Nešini starter kablovi (original ide uz motor), akumulator nov stavljen zimus, odradjen rezervoar iznutra (Saša Tarzan iz Niša), jedina mana po meni su gume koje treba promeniti, imaju šaru ali su stare. Sve što vas bude zanimalo slobodno pitajte, ako nekome bude zanimljiv verujem da ćemo naći zlatnu sredinu. Motor je prav, lepo ide, lepo radi, menjač, kvačilo, agregat sve je u najboljem redu. Na satu ima oko 62000 km. Uz njega ide manji vizir MRA, još jedno sedište gratis koje je potrebno srediti, bočni rukohvati. Cena na PA je 4250 eCena za BJB zajednicu je 4000e 0628903564 Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3000 Napisano Petak u 06:56 Drug član, 1324 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam da su gume ostale da se zamenene, ne brinite kao sto sam rekao ako nekome bude zanimljiv motor gume su najmanji problem. Razumemo se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4049 Napisano Petak u 10:22 Drug član, 1315 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan zamena za B King ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3000 Napisano Petak u 11:20 Drug član, 1324 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem postoji mogucnost zamene, ali ne bih da doplaćujem iskreno. Sve je otvoreno, najviše bih voleo da prodam motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4359 Napisano pre 6 sati Malinar u pokusaju, 1876 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretan primerak ne poznajem, ali kao model, za te pare ozbiljniji motor nema, jednostavno je podcenjen. Ide kao lud, dobro koči, preudoban, agregat pouzdan, nema nekih mana, makar ne ozbiljnijih (bilo je otkaza anlasera i nekad nekom crknu namotaji ali ništa učestalije nego na motorima drugih marki),... Meni smeta malo "drkav" rad ta 3 klipa, onako, u gradu se oseti, traži kvačilo češće nego neki upeglani četvoroclindraš. Zvuk je lep, ali opet mi fali tu još 1 cilindar, bukvalno je kompromis izmedju 2 i 4, mnogi kažu idealno, ali za mene je idealno 4. Za GS-a je izmislio kulturu u radu, i za novijeg, a kamoli za njegovog vazdušnog vršnjaka iz 2007. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3000 Napisano pre 5 sati Drug član, 1324 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Neko vreme je na oglasima, bilo je poziva, uglavnom sever Srbije, niko jos uvek nije dosao da pogleda motor. Tacno je da za te pare ne postiji ozbiljniji motor i to je cinjenica. U odnosu na GS-a je kao da voziš pitomi oblak. U mom kraju ne znam da uopste neko vozi Triumph-a, bar ja nisam vidjao. No, kod mene se cas okrene, jedan ode u oglas, drugi registrujem i tako u krug. Volim da probam sto vise motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3000 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 1324 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec pisemo, evo jos nekih slika iz galerije. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока Promenio pre 5 sati član Zlatko LA 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4359 Napisano pre 4 sati Malinar u pokusaju, 1876 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Zlatko LA je napisao: U mom kraju ne znam da uopste neko vozi Triumph-a, bar ja nisam vidjao. Pa da, smatra se nekom egzotikom, ali ne poput ducatija, već se ljudi plaše kvarova i da neće nabaviti delove lako, verovatno se zato malo teže prodaju i manje cene. Mislim i ja smatram da od japanca zahvalnijeg motora nema, ali i tiger 1050 se već dokazao kao motor od kog ne treba bežati. Za održavanje mislim da svako ko radi japance, može raditi i triumph, ništa tu nije mnogo drugačije. Mnogi majstori su ih vozili ili ih voze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...