Shaft021 416 Napisano Sreda u 18:35 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 378 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,kupujem ovaj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7529 Napisano Sreda u 18:45 Drug član, 1657 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS Нисам испратио јеси ли продао? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 416 Napisano Sreda u 19:37 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 378 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10113 Napisano Sreda u 19:49 Drug član, 1985 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 nisam još prodao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12822 Napisano Sreda u 20:15 Ne silazi, 2218 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Shaft021 je napisao: Nije... Pa što je tebi onda još aktivan oglas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 416 Napisano Sreda u 20:24 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 378 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Evo više nije...hvala što si primetio kad ja već nisam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 84 Napisano juče u 09:18 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Versys 1000 kupljen nov u Srbiji - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kupljen nov u Srbiji. Nikada nije bio havarisan. Odličan motor! ! Cena 7.399 evra... Evo ti ovaj moj. Za dodatni info 063 7 119 009 Kupljen nov u Srbiji. Nikada nije bio havarisan. Odličan motor! ! Cena 7.399 evra, bez zamena kupio sam drugi motor. U 2025. je bio na amuljaniju sa nas dvoje, tri kofera i velikom torbom približno je nosio 300kg bez problema. U drugoj turi obišao je crnu goru istok, kompletnu albaniju i veći deo makedonije. U trećoj je bio do Durmitora i malo do mora. Uglavnom u 2025god. prešao je više od 12000 km. Zamenjeni su ležaji prednje viljuške tj volana. Ima ogroman prtljažni prostor ispod sedišta i fabrički alat vidi se na slikama. Od dodatne opreme ima kineske maglenke odlične su imaju samo jedan mod, pokazivač stepena prenosa i usb. Ekstender prednjeg blatobrana. Servisiran je par servisa kod Culeta gde je i kupljen, potom je kod Joce profi moto urađeno nekoliko servisa i onda u Marving servisu. Ostala dva radio sam ja. Poslednji servis rađen je na 68.500km. Kada sam menjao i filter goriva na pumpi goriva, tada je urađena sinhronizacija indžektora. Sledeći servis je za nekih 1000 km, ja radim na 6 do 7.000km ili jednom godišnje fabrika Kawasaki kaže da se radi na 12.000 km ili godinu dana. Na 51000km su štelovani ventili i stavljene denso svećice. Prvo neko sledeće ulaganje je nov akomulator i servis: ulje, filter ulja i filter vazduha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 416 Napisano juče u 11:38 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 378 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ga na PA ali bih kiklopa ipak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...