salem 1273 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 840 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hitno mi treba pomoc! Prilikom zamene ulja na Jazz250, pukne cep aluminijumski Zna li neko gde naci taj cep i koji jos skuter nosi istu masinu? Kod nas nesto tesko naci tu Hondu ali sam cuo da se taj agregat ugradjivao u jos neke modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10809 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 6790 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio X9 250 da nije EVO model, mislim da su nosili oznaku xl ili tako nešto. Pitaj Micka u Motoklinici za X9 250 sa Hondinom mašinom, zna on koji su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3239 Napisano pre 4 sati Drug član, 1107 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i Honda Foresight nosi istu mašinu kao Jazz i X9 koji ti je pomenuo Alexanto. Mada je i ona retka kao Jazz...Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7682 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Ne silazi, 3384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uf ovo nije malo. Vidim da moto bajk ima taj neki cep M30x1.5, 1260din a ima i skuplji. Promenio pre 4 sati član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6406 Napisano pre 4 sati Drug član, 1495 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Našla sam ti OEM broj, ako će ti značiti prilikom potrage... 12361-035-000 Vidi kod Stojanova u Novom Sadu da ti nabave iz originala, ako se ne snađeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7075 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 5124 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je onda običan GY6 čep ulja, paše od kineskih skutera, lako se to nađe i jeftino je. Just a moment... MOTOBIKESHOP.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...