GR 46 5920 Napisano juče u 15:25 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Vlajkovićeva Svetogorska Beograd .. Velika kolicina ulja iscurela na asfalt posle udesa gde je debil pokosio dva motora .. Troje povredjeno .. Pazite ,ustvari izbegavajte ovaj deo grada jer ko zna kako će i kad će neko svo to ulje da opere.. !!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5920 Napisano juče u 15:26 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 540 Napisano juče u 16:07 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Od početka maja meseca nije bilo dana a da u Beogradu ne strada bar jedan motorciklista. Putevima i ulicama u svako doba špartaju drogirani, alkoholisani, defokusirani, odsutni, besni, frustrirani i bahati ljudi. Stvari u saobraćaju su toliko otišle dođavola da ne vidim drugo rešenje osim hitne revizije svih izdatih vozačkih dozvola i zaprećenih drakonskih kazni sa trajnim oduzimanjem i dozvole i vozila za svaki teži prekršaj. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7682 Napisano juče u 16:23 Ne silazi, 3383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim i da se kolege mnogo opuste, sorc, majica i kaciga, vozi se samo pravo bez obraćanja pažnje na okolinu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 385 Napisano juče u 16:41 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ima i toga ,ja se razmislim kad sednem samo u farmerkama i patikama po gradu da li da idem tako na velikoj vrućini, gore moto jakna letnja ,rukavice , pa se osećam kao da sam go. BG mnogo ludaka u različitim kategorijama vozila, Beograd posebni sanatorijum isfrustriranih ludaka .Non stop sam i za volanom službenog auta,vozim po BG-u i po Srbiji .Po manjim gradovima narod je mnogo mnogo kulturniji u saobraćaju to je definitivno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1127 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Drugi slučaj, ali odgovara naslov teme: MOTORISTA POVREĐEN NA VOŽDOVCU: Navodno proklizao zbog nafte prosute po ulici, slomio kuk Prema navodima građana, na Voždovcu je došlo do nezgode kada je motociklista navodno proklizao u strmoj ulici, nakon što se po kolovozu slila nafta koja je, kako tvrde meštani, prosuta ispred jedne kuće. Kako se navodi, žena je navodno prosula naftu ispred svog doma kako joj se vozila ne bi parkirala ispred kuće, iako je reč o javnoj ulici. Zbog klizavog kolovoza motociklista je izgubio kontrolu i pao, a prema prvim informacijama zadobio je prelom kuka. MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 3,022 likes, 148 comments - moj_beo_grad_ on May 25, 2026: "MOTORISTA POVREĐEN NA VOŽDOVCU: Navodno proklizao zbog nafte prosute po ulici, slomio kuk Prema navodima... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9405 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 3227 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bože bože, dal je moguće ? Pa ako je istina da je tuži, dušu da joj uzme za primer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4529 Napisano pre 16 sati Drug član, 1177 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, odbrana će biti da nije prilagodio vožnju uslovima na putu i izvućiće se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...