Patriota 1005 Napisano juče u 19:59 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu Varadero,EFI,ABS 2005 godiste registrovana do 07.26 Na motoru je odradjeno sve sto je bilo da se radi Ganc nove gume Trebalo bi da je prodam al mi se ne mili... Menjao bih za nesto jeftinije uz doplatu,sto se tice prodaje,ispod 4400 je ne dam makar mi ostala 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12133 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 3720 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Prodaješ li te bočne kofere? Ili da ti dam Givi E45 za njih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2402 Napisano pre 14 sati Drug član, 1476 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima predjenih kilometara, da li ima nekih ulaganja itd...? Za one koji nisu upućeni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 18393 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 1480 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Patriota je napisao: Trebalo bi da je prodam al mi se ne mili... tako i ja prodajem auto,nazove covek ja ga odgovaram od kupovine 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...