lordMilos 1258 Napisano juče u 08:41 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Христос Васкрсе! Ево у понуди браћо, ако буде неко са овог форума , договарамо се лако! Just a moment... WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Комплет ће све ићи уз мотор, чак ћемо повући и додатно из ормана и гараже шта има. У здрављу да буде и на радост! 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5928 Napisano juče u 17:18 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Au prijatelju gde si bio pre sajma, drugar bi ga odmah kupio, ovako uzeo novog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 588 Napisano juče u 20:42 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ništa drugo moram da pohvalim detaljan opis u oglasu! Ovo je najdetaljni i najduži oglas koji sam pogledao Neka je sa srećom prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8130 Napisano juče u 21:57 Drug član, 2306 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Whyyyyy!?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9727 Napisano juče u 22:01 Ne silazi, 2596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupac , samo me zanima , kakav se razlog desi da neko kupi novi bajk , predje 10k km i odluci da ga proda sledece godine . Ako je previse intimno pitanje - nema veze , ne moram ja sve da znam 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 245 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Nisam kupac , samo me zanima , kakav se razlog desi da neko kupi novi bajk , predje 10k km i odluci da ga proda sledece godine . Ako je previse intimno pitanje - nema veze , ne moram ja sve da znam Pratim ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4205 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 1932 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Miloš (prodavac) je izuzetno pedantan čovek,preporuka za motor. Promenio pre 14 sati član Džim Džarmuš 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...