zoleprole 129 Napisano April 11 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neki mali auto u Njemačkoj, pa mi treba neko ko dovozi auta, neko sa preporukom, može kontakt na PM. Novi Sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16832 Napisano April 11 Integrisan, 8509 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je usput do Berlina mogu da ti dam kontakt. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 129 Napisano April 11 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Može, nisam još odabrao, to tamo sve što valja odmah ode, tako da moram sve propremiti i onda biti brz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12080 Napisano April 11 (promenjeno) Ne silazi, 3713 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, zoleprole je napisao: Može, nisam još odabrao, to tamo sve što valja odmah ode, tako da moram sve propremiti i onda biti brz. 0644103475 Nikola Aranđelovac, sad mi uvezao motor iz DE, radi i auta, Austrija i Nemačka. Promenio April 12 član shoyyka 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2539 Napisano April 12 Drug član, 1065 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je nasao motor? Ti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12080 Napisano April 12 (promenjeno) Ne silazi, 3713 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Ja, ko će...? Znao sam svaki motor u CH i DE,od onih koji me zanimaju. CH skup, ima se naći... Promenio April 12 član shoyyka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...