Jump to content

Moto Zajednica

Honda CB Seven Fifty

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Tomoskaisar

Inace ljudi da spustimo loptu,uglavnom ko je ili ce biti zainteresovan imate broj,zovnite ga dogovorite se pa da probate-vidite uzivo i itd,cenu sa PA je on tako postavio da bi meni dao ulozeni novac kao,jer placen je 2300e sa strane njega,sto je potroseno na njega je nekih 1000e,ja to svakako nebih primio nazad,kad nesto dam,nikada netrazim niti ocekujem nazad u bilo kom smislu

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 250 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS
2 hours ago, Bojan_Jgd said:

Pa šta sad treba u oglasu da napiše "na satu 66.000 ali ke skinuta kilometraža sa 100.000? 

Mislim može.....ali čemu? Možda je skinuta i sa 700.000km....to ne možeš da znaš.....niti prodavac može....niti Lukač....

Urađeno ke sve na motoru, preći će sigurno još brdo kilometara i šta je sada bitno da napiše da zna da je na satu skinuto tih.... koliko? 40.000?

Imaš ispred sebe motor koji je kompletno sređen, dokumentovano je da je sređen, znaš koliko je skinuto ako je već bitno i kakve veze ima tekst oglasa?

Uopste se ne slazem sa ovakvim filozofskim pristupom, no dobro, svako ima pravo da ovaj serijal gleda iz svog ugla. End off

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja