shomsi 200 Napisano April 10 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa @vasa.93 kad sam poslednji put citao bilo je 14 dana povracaja za internet kupovinu, bez obzira da li je proizvod ok ili ne, znaci samo to kupio si ga online i kad si ga video uzivo ne odgovara ti. a te specijalne porudzbine su glupost, nije otisao kod krojaca da mu kroji pantalone nego kupio gotov proizvod..a to sto ga je ovaj nabavio na crno ili ko zna kako i isto tako prodao sve pada njemu na teret a ne kupcu e sad i sto je kod nas sve moguce vidimo svaki dan svuda oko nas, pa tako isto moze neko da postuje zakon a neko ne ili za nekog inspekcija radi a nekoga ni ne vidi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3298 Napisano April 10 Drug član, 1426 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je čovek bio u radnji onda verovatno te rukavice nisu bile kupljene na daljinu, a? Kontam da nisi pravnik, nisam ni ja. Ali ako već navodiš zakon onda budi spreman i da kažeš o kom je to zakonu reč. Inače je u pitanju samo anegdota. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1396 Napisano April 10 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, vasa.93 je napisao: Ako ne odgovara vratim, imam pravo na to, pa to pravo i koristim, pa tražim dalje. Ko plaća poštarinu za vraćanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3298 Napisano April 10 Drug član, 1426 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, velimirjevtic je napisao: nisam pravnik, ali ako neko može da istakne na sajtu da je tako… I na kom to sajtu? Daj nam link ako možeš. Ako misliš na Xmoto - njihov sajt je smejurija. Prvo - lažu da imaju na stanju robu. Za sve piše da ima na stanju, a eto čovek kaže da nemaju nikakav lager i da sve ide na porudžbinu (to je klasična švercerska fora…). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3298 Napisano April 10 Drug član, 1426 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, markommarko je napisao: Ko plaća poštarinu za vraćanje? Šta misliš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1396 Napisano April 10 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, vasa.93 je napisao: Šta misliš? Opušteno druže, pitam te lepo. Nema potrebe da si nervozan toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3298 Napisano April 10 Drug član, 1426 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si, leba ti, zaključio da sam nervozan iz jednog prostog pitanja? Troškove povraćaja robe snosi kupac, što je sasvim logično. Osim ukoliko razlog povraćaja nije neki propust prodavca - recimo poslata pogrešna veličina ili pogrešan artikal i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 55 Napisano April 10 U prolazu, 75 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nele96 je napisao: Jasno sve, to sam već istražio ali probao sam da je nosim nekih sat vremena u kući i baš osećam pritisak na čeonom delu i kada sam je skinuo sve su mi ostali crveni tragovi i linije na glavi i licu. A kada je stavljam na glavu jedva je stavim moram da guram odozgo da bi ušla. Proveri da li je školjka ista za veću kacigu. Ako je ista možeš da kupiš unutrašnjost kacige. Da li se isplati bem li ga. Ja moram da zamenim obrazine za veće. Nije mi velika vilica nego mozga nemam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 847 Napisano April 10 Zainteresovan, 667 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svu robu koju kupite online mozete vratite bez ikakvog razloga 14 Dana od Dana kupovine,znaci nije potreban nikakav razlog jednostavno vratite a prodavac je duzan da vam vrati novac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 1050 Napisano April 10 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Bobni said: Svu robu koju kupite online mozete vratite bez ikakvog razloga 14 Dana od Dana kupovine,znaci nije potreban nikakav razlog jednostavno vratite a prodavac je duzan da vam vrati novac. Moze da se vrati kad je legalna radnja koja placa porez i postuje pravila,u slucaju Xmoto moze da svira u prste,ni racun mu nisu dali. Legalni sverceri ...ne bih da nastavljam. Svasta cu napisati 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4790 Napisano April 11 BJB Maxi Scooter Club, 1429 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, o čemu pričamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...