radule7 4 Napisano April 7 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Narode, iskreno hvala na pomoci i savetima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1866 Napisano Utorak u 06:57 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Nightrider Z Niko ovde nije pričao o "duhovitim drugarima" niti ih je kolega pominjao Pitao je lepo za motor "sa dovoljnim prostorom za noge" i tražio savet. Vozim 2nd gen Versys, vozio sam i poslednju generaciju i taj motor je prosto mali. Taj ugao "fuzaster-sedište" je oštar, kratak. Prosto je tako. Kažem kod novog je ugao bliže 90 stepeni doduše. A da li može.... pa može....sve može....ali nije baš najudobnije Promenio Utorak u 06:58 član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 707 Napisano Utorak u 07:50 Zainteresovan, 560 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Bojan_Jgd je napisao: @Nightrider Z Niko ovde nije pričao o "duhovitim drugarima" niti ih je kolega pominjao Pitao je lepo za motor "sa dovoljnim prostorom za noge" i tražio savet. Vozim 2nd gen Versys, vozio sam i poslednju generaciju i taj motor je prosto mali. Taj ugao "fuzaster-sedište" je oštar, kratak. Prosto je tako. Kažem kod novog je ugao bliže 90 stepeni doduše. A da li može.... pa može....sve može....ali nije baš najudobnije Pa ja sam pricao, zato sto znam kako to ide. Ne kazem da si ti A sto se tice udobnosti, tebi nije, nekom jeste. Ja ne mogu da vozim motor gde mi noga stoji ravno kao kolac. Mislim da covek treba da proba, a ne da mu se unapred objasni kako mu nesto ne odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1866 Napisano Utorak u 08:04 Drug član, 1441 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne....nisam ni mislio da si rekao za nekog odavde. I naravno da treba da proba. Samo sam preneo moj doživljaj tog motora jer ga vozim i mislim da je sjajan motor i da bi za kolegu bio super za ovo što mu treba (ako već neće skuter). Ali mislim da ne bi zadovoljio taj njegov zahtev koji je naveo a to je da motor treba da ima mesta za noge. To je sve. Morao bi da napravi taj kompromis. Kod mene je bilo suprotno. Svideo mi se Transalp i oduvek sam želeo da ga kupim. Ali kada sam seo....jbga....mogu da ga vozim ali ubi kratkoća i ušteda na materijalu.... ja nisam bio spreman za kompromis. Tako da, da....definitivno mora da se proba a kasnije će već sve doći na svoje mesto....videće sam šta mu odgovara a šta ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4281 Napisano Utorak u 22:09 Malinar u pokusaju, 1861 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci u priču stroma 650 umesto vfr-a, probaj i versys i stroma i koji ti više "legne", njega kupi. To su veoma pouzdani motori, ako su iole održavani, služiće više nego dobro. Ja bih transalp izbegao zbog manjka snage, meni lično je ono slabo, ali je i to neuništiva sprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16627 Napisano Utorak u 22:16 Integrisan, 8463 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Strom 650 nije nešto za dugačke noge. Meni je smetao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2488 Napisano Sreda u 06:43 Drug član, 1700 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Na stromu su fuzasteri nesto više pozicionirani, vise je sportski nastrojen. Ja sam 181cm sa 81cm unutrasnjom duzinim noge i knap sam. Ako si 195+ onda samo Afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CORLIJA 1 Napisano Sreda u 08:38 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, samo usput, kupovina prvog motora? Ikad? U ovom saobracaju, danas, sa toliko budala za volanom... skuter, kao sto su rekli neki. Ni slucajno motor od 200+ Kg. Ni u snu nemoj to da pokusavas, pre nego sto si kotrljao dva tocka nesto godina prvo. Moj najiskreniji savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5927 Napisano Četvrtak u 09:16 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2026 at 1:18 PM, plumber.ns said: "S obzirom na mojih 2 metra visine..." BMW F800gs ona žućkasti. Odličan ali za mene dosta visok pa sam uzeo matoru baba afriku. Evo i ja čitam celu temu i u fazonu sam evo motora za inicijatora Just a moment... WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 482 Napisano Četvrtak u 09:25 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam 15-20cm viši uzeo bih takav, jbg treba se sa njim rvati po garaži i dvorištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...