Gile 2488 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 1062 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ocekivao avanturu, neizvesnost, put kroz vreme, drzavu zaostalu u 80im godinama proslog veka, a dosao u preslikani Beograd, betonske blokove na ulazu u grad, siroki bulevari na periferiji, u centru prljavstina i bespravna gradnja, haos u saobracaju, onaj centralni deo Kisinjeva je preslikan BG kod skupstine, fensi kafici, park kod SKCa, Kalenic pijaca, ulicni prodavci, besni automobili, ... Ma kao jaje jajetu. Nista specijalno. Van Kisinjeva je jad i beda, losi putevi, oronule zgrade, narod slican nama, pozitivan u globalu. Sve u svemu ja nisam nasao to sto sam mislio da cu naci. Kad pronadjem fotke okacicu ovde par komada da vidite o cemu pricam. Promenio pre 12 sati član Gile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 213 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 167 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovome, iz prve ruke. Mene recimo privlači da vidim tu arhitekturu i generalno priču još jedne zemlje slične nama, jednog vremena koje je kod nas prošlo, a eto tamo se kako tako još zadržava. Bar po pričama koje sam čitao i slušao, poslednji ostatci režima koji više ne postoji. Uz to nije daleko, prolazi se kroz Rumuniju, pa alternativa stoji u koliko se ne bude moglo ući, bože moj idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...