petrovic2727 4 Napisano pre 17 sati U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam 16, i polazem za A1 kategoriju i treba mi vasa pomoc oko odabira motora, budzet mi je nekih 1500 1600e, visok sam 182 i imam nekih 65kg, tako da sam mrsav.Razmisljao sam dugo i plan mi je bio da uzmem hondu cbr 125r 2004-2008 mada sto sam ga vise gledao uzivo to mi se manje svidjao, nekako mi je previse mali motor, pa sam se malo vise raspitivao i zapala mi za oko honda varadero 125. E sad, sta vi mislite o tom motoru, treba mi uglavnom kao prevoz za leto do grada(4 5km) i neke krace relacije 30 40km eventualno kad kad da se provozam sa devojkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16498 Napisano pre 17 sati Integrisan, 8424 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od budžeta oduzmi opremu. Misli prvo o tome i kako ćeš da učiš vožnju. Motocikl je nebitan. Svaki ide svuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 118 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je kolega gore naveo ako nemas opremu budzet ti je automatski umanjen tako da i planirani motori ti odpadaju iz vidokruga,prvo nesto slabije da se uvozas posle moze i nesto brze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9139 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 3701 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Benelli bn125, možeš i nešto tako gledati, novije. Mada, moj predlog je uvek prvo skuter za početnike, ali svakako 125cc je super za početak ako baš želiš i menjač. Nemoj žuriti, i polako kroz klase. Piši kako ide potraga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petrovic2727 4 Napisano pre 2 sati (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne oprema ne ulazi u budzet, samo me zanima misljenje o ovom motoru, i koji izmedju cbr a i varadera, skuteri mi se ne svidjaju, nemam bas nesto iskustva sem apenca i skutera par puta sto sam vozio, al skutere sigurno ne bih Promenio pre 2 sati član petrovic2727 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5002 Napisano pre 2 sati Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, petrovic2727 je napisao: Ne ne oprema ne ulazi u budzet, samo me zanima misljenje o ovom motoru, i koji izmedju cbr a i varadera iskreno to su stari motori i bukvalno su rage. Moje je mišljenje da ćeš više vremena da provedeš u garaži na popravke nego što ćeš se navozati. Na žalost te klase su mrtve...kolega gore je dobar predlog dao...fin skuter da se naučiš ciklistici pa onda menjač i sve po redu. Ovako ćeš se samo napatiti osim ako Varadero...dakle Varadero a ne CBR, nije u komplet top stanju...u šta sumnjam da može kod nas da se nađe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2196 Napisano pre 2 sati Никад не једи жути снег!, 952 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Јесте мало преко буџета али стари Трансалп може да се нађе и за испод 2. Неуништива машина, питома, може и за двоје а возили га многи већих габарита од колеге тако да, то је моја препорука... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 944 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Transalp u zavisnosti od godista nije ni A2, kamoli A1. Inace se slazem da je ok i za pocetnike.Sent from my CPH2747 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2327 Napisano pre 2 sati Drug član, 1439 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Transalp se jako tesko nalazi. Njemu treba A1 ne A2 katagerija. Po meni sve su to izdrndane masine jer ih voze klinci i svi ih uglavnom voze pun gas. Ali ako nadjes ocuvan primerak Varadero je super ali mislim da ga nema po tim parama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 577 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero je dobar motor I odgovara za tvoju visini mnogo vise nego cbr,igrom slucaja smo gledali za klinca mog druga Koji je cak vislji od tebe I varadero mu je bas legao medjutim kao sto su kolege iznad rekle mnogo je tesko naci neki u pristojnom stanju,ovaj sto smo mi gledali je bio krs nalickani a trazio 1800 eura.imas neki sym motor fazon kao varadero Nov cini mi se da je na sajmu kostao 2300,izguglaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2327 Napisano pre 1 sat Drug član, 1439 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Benelli BN125 BN 125 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Benelli BN125 BN 125, 2020. godište, Naked, vozilo prešlo 30100 km, Zrenjanin. Cena 1.750 € - Motori -... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2327 Napisano pre 1 sat Drug član, 1439 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Evo razmisli i o ovom. Ili yamaha Ybr 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...