doktor 5209 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Ne silazi, 5650 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kum @Chamo prodaje motor, ali nema uslov za oglas. Kawasaki Versys 1000 2016. 66000km, dosta opreme, drugi vlasnik. Roll bar, maglenke, nosači kofera, 2 bočna kofera i top case Maxia 4 sa naslonom + aluminijum plate (sve Givi). Štitnici za ruke, povišeni vizir koji se šteluje po visini (Kappa). Podizači guvernale (30mm). Postavljen nosač navigacije i Quadlock sa damperima. Ugrađen pokazivač brzine menjača i USB punjač sa 2 priključka. Grejači ručica - Oxford Podmazivač lanca - Scottoiler. Štitnik motora (šuspleh) - SW-Motech. Urađen servis zadnjeg amortizera kod Teše u Gornjem Milanovcu i tom prilikom je dodat ventil za kompresiju zamenjeno ulje i opruga zadnjeg amortizera i ugrađena progresivna opruga Hyperpro koja spušta motor 25mm. Dva moda vožnje, 3 moda proklizavanja KTRC, ABS, dva ključa. Urađen redovan servis i pre 2.000 km zamenjen je lanac i lančanici. Nov akumulator sa garancijom. Centralni štender, proširenje ćopke. Registrovan do 11.08.2026. godine. Prosečna potrošnja sa dva putnika i teretom 5,2 l. Ne troši ni gram ulja u servisnom intervalu (Motul 7100). Kupljen u Srbiji od prvog vlasnika, redovno održavan, bez ikakvih problema, uglavnom vožen na dužim turama (imam manji motor za lokal). Uz motor dajem originalnu oprugu, set za spuštanje motora od 40mm Lust racing (dog bones). Cena 8500€ na PA, za članove foruma 8200€ (motor je kupljen od člana foruma Darka, ne znam nick da tagujem). Promenio pre 2 sati član doktor 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9078 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3686 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, doktor said: Kum @Chamo Prosečna potrošnja sa dva putnika i teretom 5,2 l. ...ova potrošnja je moguća verovatno SAMO sa ženom iza . Ja ne znam kako, ali meni svi motori troše mnogo više nego što čitam po forumima.. Nego, cena?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3869 Napisano pre 2 sati Drug član, 974 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bas pogledao u tabelu i vidim da je i kod mene niza potrosnja sa zenom pozadi nego kad sam solo. Ide od 4,7 do 5,5 sa njom, a solo je znala da izadje i na 8. Ok, to je samo auto put vozen, ali je 6l normala kad sam solo. Ne volim crne motore, al ovaj je lepotan, sem tih kofera koji su matori po dizajnu. Srecna prodaja kolegi, a zna li na sta ide posle Kawe? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 474 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije navedena cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5209 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 5650 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dodao sam cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5209 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 5650 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, grafigo said: zna li na sta ide posle Kawe? Moto Moroni X-Cape 1200 u najužem izboru. Promenio pre 2 sati član doktor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...