Немања 2546 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 930 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kardan za bmw r1200gs, vazdusara 2010-2013god K25 , skinut sa motora koji je presao 18.000km,ja sam ga uzeo kao rezervu ali sam u medjuvremenu pocascen sa novim glanc, tako da mi je ovaj visak.Kardan je bez luftova u krstu sa tim da prilikom pomeranja krsta onog ka diferencijalu oseca se kao da malo zastane, da li treba to tako ili ne, ne znam. Nutovi kardana su u odlicnom stanju bez znakova korozije, ostecenja ili slicno. Kardan ne saljem postom iz razloga sto svi znamo kako se oni ophode prema paketima, tako da je samo moguce licno preuzimanje i gledanje istog. Cena 350evrica Promenio pre 7 sati član Немања Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4675 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 6898 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Немања je napisao: oseca se kao da malo zastane, da li treba to tako ili ne, ne znam Ne treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...