nuk 696 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 651 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Montirao i skinuo nakon nekog vremena jer na mom motociklu ovaj sistem sa vakuumom ne radi, nisam našaomrešenje sa Scottoiler podrškom. Ide u kompletu sa nepunih 0.5L zelenog ulja. Ja sam platio 14000 sve ukupno, prodajem za 9000 recimo. Kontakt na PP ili 0641189094 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3862 Napisano pre 3 sati Drug član, 973 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Zvuči glupo, al priupitaj AI da li može da ti pomogne. Gemini ili Claude, besplatni a znaju da budu korisni u rešavanju problema. Ne košta te ništa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2289 Napisano pre 3 sati Drug član, 1425 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba vakuumski lakat, standardni 4mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 696 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 651 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, grafigo je napisao: Zvuči glupo, al priupitaj AI da li može da ti pomogne. Gemini ili Claude, besplatni a znaju da budu korisni u rešavanju problema. Ne košta te ništa... Ma jok, nema odakle da se izvuče dovoljno jak vakuum, ljudi su radili sa uvoznikom na rešenju kako mi rekoše i isto ne postoji bez nekih prepravki. @Zarkela Ne znam na kakav lakat misliš, ako misliš na T račve imaš ih u Motolandu, kao i ostale delove za SO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2289 Napisano pre 1 sat Drug član, 1425 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Lakat ili elbow vacum po 90 stepeni je gumeni deo koji se stavlja na sam kraj sistem i kaci se na vakumsku cev ok karbova ili usisa, ima ga od 4mm standardni i od 6mm, razlikuju se i po boji, uzi je crni, siri siv. U Motoland su imali peosle godine i nemaju oh vec vise od pola godine a ne znaju ni da li ce dobijati. Tako da me izdaje strpljenje da ih cekam jod pola godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 696 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 651 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Jasno sad, vidim da može da se poruči sa njihovog sajta, ili neka kombinacija iz Louis-a, pretpostavljam da može i na ebay da se nađe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2289 Napisano pre 59 minuta Drug član, 1425 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima, nego kosta 5 evra, a ima postarina da me izadje 25 evra pa zato gledam domace trziste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...