xpetronije 113 Napisano Ponedeljak u 07:12 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Freza je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11844 Napisano Ponedeljak u 12:40 Hronični Motociklopata, 7801 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan 2 u 1, freza i motorić, pa gde to ima za tako male novce 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 113 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ako se proda Diverzija, pikirao sam ovog Fejzera, šta mislite o ovom primerku? http://www.polovniautomobili.com/motori/27389004/yamaha-fzs-600-fazer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7707 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 6785 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da se pridružim ekipi koja podržava ostanak na Diverziji 900...naročito ako su u planu putovanja sa gospođom i kuferima. Za švrćkanje solo svi motocikli 600ccm su ekstra. Bez komentara na linkovan motocikl (nisam ni otvorio) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15943 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Drug član, 1909 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, xpetronije je napisao: Ako se proda Diverzija, pikirao sam ovog Fejzera, šta mislite o ovom primerku? http://www.polovniautomobili.com/motori/27389004/yamaha-fzs-600-fazer Mislim da bi kolega @Disko Nindža mogao da ti kaže više o ovom primerku pošto poznaje vlasnika. Promenio pre 20 sati član bajker71 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2953 Napisano pre 20 sati Drug član, 1312 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda Hornet 600, Honda NC 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan To je to, dalje ne gledaj. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 113 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, pronto said: Da se pridružim ekipi koja podržava ostanak na Diverziji 900...naročito ako su u planu putovanja sa gospođom i kuferima. Za švrćkanje solo svi motocikli 600ccm su ekstra. Bez komentara na linkovan motocikl (nisam ni otvorio) Da, u planu su vožnje sa gospođom, ali bez kufera, samo top kejs, po lepotama Srbije, i to jednodnevni izleti, recimo od prepodne do popodne, duže varijante si teško izvodljive. I naravno, prevoz do posla kad god je moguće, nekih 40km. Promenio pre 20 sati član xpetronije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11844 Napisano pre 18 sati Hronični Motociklopata, 7801 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: Mislim da bi kolega @Disko Nindža mogao da ti kaže više o ovom primerku pošto poznaje vlasnika. Znam ga, lud je što prodaje tako dobar motor @xpetronije Freza neće još dugo biti na prodaju, bataliću još malo kad otopli i sezona se zahukta, ne gori mi da prodam, iskreno najviše ga prodajem zbog zdravstvenog stanja, imam problem sa trticom, ne paše mi uspravan položaj sedenja, čim se malo nagnem napred pritisak-bol se drastično umanji, tako da hoću-moram da se vratim na SportTuring motor i taj položaj (VFR,CBRF...), malo više na rukama, da rasteretim trticu, ruke mi nisu toliki problem, pa sam smislio da na Fazeru promenim volan i nosač volana, da ga malo spustim i udaljim, to bi sigurno ublažilo problem a nadam se i eliminisalo ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 113 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Čim ode Diverzija, dolazim, nadam se da će me Freza sačekati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14986 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 3245 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan A da se menjate ? Samo pitam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11844 Napisano pre 16 sati Hronični Motociklopata, 7801 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Super je Diverzija, ali ne radi mi poso iako već duže vreme žudim za kardanom dojadilo više cimanje sa lancima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23080 Napisano pre 16 sati Integrisan, 7400 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Disko Nindža said: Super je Diverzija, ali ne radi mi poso iako već duže vreme žudim za kardanom dojadilo više cimanje sa lancima... VFR800 VTEC. CBR1100XX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 113 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: A da se menjate ? Samo pitam... Ja sam za... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11844 Napisano pre 15 sati Hronični Motociklopata, 7801 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Vtec nikako, VFR priznajem samo old skul sa zubčanicima u razvodu ventila 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23080 Napisano pre 14 sati Integrisan, 7400 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Vtec nikako, VFR priznajem samo old skul sa zubčanicima u razvodu ventila A jbg natukli su godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 764 Napisano pre 14 sati Drug član, 664 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 2001. zadnji, nije to toliko staro 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11844 Napisano pre 9 sati Hronični Motociklopata, 7801 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: A jbg natukli su godine To je Honda batice pre ću ja da se raspadnem nego motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...