dule2812 1861 Napisano Mart 13 (promenjeno) Zainteresovan, 292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Продајем сет алуминијумских фелни са зимским гумама, био на мом ауту (вв туран), може провера, никакав проблем. Фелне су Борбет, гуме су лоше, могу да послуже за прво време. 5х112 промер Имам и прстенове на фелнама па одговара за више марки (вв, ауди, можда и мерцедес али нисам сигуран за мечку). Имам и 4 челичне фелне са истог аута. Дао бих све заједно ово за 200е, цена фикс. Ако неко хоће посебно, 170е алу са гумама Челичаре 60е 063/666-525 Дуле Линк на кп са више слика ако неко жели да погледа. https://www.kupujemprodajem.com/auto-delovi-i-alati/auto-delovi-felne/alu-felne-16-vw-audi-5x112-sa-zimskim-gumama/oglas/189086225 Promenio Mart 13 član dule2812 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1861 Napisano Mart 14 Zainteresovan, 292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Продате алу фелне са гумама, остале челичаре. Цена 60е. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1861 Napisano April 3 Zainteresovan, 292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Актуелне челичаре и даље...линк са кп не ради, јер сам их тамо обрисао. Ако неко жели додатне слике нек цима на тел. Може и замена за нешто, понудите слободно Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...