MiletaM 1 Napisano pre 13 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, treba mi preporuka za kocione plocice za Suzuki GSR 750. Koliko sam primetio svi preporucuju sinter plocice napred, tako da sam njih samo gledao. A dok su mi prodavci predlagali organske plocice pozadi. Sta mislite da li pozadi staviti isto sinter ili organske? Zvao sam nekoliko prodavnica i pitao sta imaju i koje su cene. Evo nekih cena koje sam nasao za prednje plocice po disku. TRW sinter 3500 dinara NewFren sinter 3950 dinara EBC sinter 4300 dinara Ferodo sinter 3800 dinara Sta biste mi preporucili od ovih da uzmem? Ili ako ima nesto jos bolje u slicnoj ceni. Kada sam zvao za NewFren plocice, prodavac mi je rekao da su odlicne i da ne skripe. Takodje mi je za TRW drugi prodavac rekao da ne bi trebalo da skripe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4631 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 6857 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Na BMWima ugrađujem isključivo TRW Lucas, sinter i napred i pozadi, stereotip je da se nazad stavljaju organik. U prodaji TopStart u Zemunu možeš dobiti trajnu karticu za popust na sav asortiman, šalju i brzom poštom, ali moraš znati tačnu oznaku pločica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 230 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 202 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od tvoje vozacke sposobnosti. Organik ili polusinter pozadi, posebno ako nemas ABS na zadnjem tocku. Manja kociona snaga smanjuje sansu da zakljucas tocak ili preteras pa pocne da leluja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8912 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3624 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u poslednje vreme stavio na sve svoje motore brembo carbon ceramic. Navodno je zlatna sredina trošenja diska i kočenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiletaM 1 Napisano pre 5 sati U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ABS na oba tocka. U sustini ja sam pocetnik, tako da bi se motor vozio normalno, ali volim da su kocnice dobre kad zatreba. Vozio sam prosle godone Cfmoto 800NK 2025 godoste i bio je relativno nov motor, prednja kocnica koci u mestu, ali zadnja jako lose hvata po meni, tako da mi se ne svidja to, voleo bih i zadnja da hvata solidno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16170 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Ja sam u poslednje vreme stavio na sve svoje motore brembo carbon ceramic. Navodno je zlatna sredina trošenja diska i kočenja. Uzeh i ja tu pločicu za zadnji disk. Sad imam crveni sinter. Menjam disk pa i pločice nove. Kakvi su ti utisci? Ja zadnju baš dosta koristim. Vučem je često. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8912 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3624 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Alekre said: Uzeh i ja tu pločicu za zadnji disk. Sad imam crveni sinter. Menjam disk pa i pločice nove. Kakvi su ti utisci? Ja zadnju baš dosta koristim. Vučem je često. Isto. Mnogo više ih trošim nego prednje.. Za sad sjajne. Dobar bajt, a čini mi se da ne prave ris na disku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16170 Napisano pre 3 sati Integrisan, 8335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Uskoro ih pakujem zajedno sa teflonskim crevima. Jedva čekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4631 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 6857 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kočnice, što se slabije troše, slabije i koče. Zadatak kočnice je da zaustavi u što kraćem vremenu i zaustavnom putu. Ne treba se rukovoditi svojim nahođenjem kako se koristi kočnica, u smislu dal se jurca ili ne. Kočnica se sprema za neželjenje situacije koje su mimo volje i koje izazivaju drugi učesnici u saobraćaju, tad svaki milimetar može deliti život od smrti. Tako gledano, koliko god je kočnica efikasna i dalje je fali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4631 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 6857 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svi modeli: Kocione plocice - Strana 4 - BMW - BJBikers Forum https://share.google/7f1Jrbyv0IS1p1K5V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4631 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 6857 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Na trećoj strani je slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...