sashac 15752 Napisano juče u 13:27 Cool tip, 3238 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, deda54 je napisao: Neslavan kraj naše borbe Ko je kriv pokazaće vreme odnosno kad dodjemo jednog dana do dosijea DBa.... Što se mene tiče sa protestima motorom sam završio Vraćam se u pešadiju.. Ja batalio na vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2150 Napisano juče u 14:33 Никад не једи жути снег!, 920 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Па шта сте очекивали, да људи већ другу годину возе по целој србији без плана и икаквих резултата? Да ће тако да се држи пажња маси? Писах већ и пре неки дан, целе године сам ишао, уздуж и попреко, као и многи а зашто? Ићи ћу поново, само чекам да буде нешто конкретно, рецимо нека верзија 6. Октобар или сл. када буде плана и акције, када нам дође из дупета у главу, ако дође... до тада, уживајте. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15752 Napisano pre 22 sati Cool tip, 3238 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Vučić ne može zaustaviti proteste, a ni oni njega. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3216 Napisano pre 22 sati Drug član, 1734 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, sashac je napisao: a ni oni njega Ovo on čeka... na žalost, ali tako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1843 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 762 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratih sinoć. Vreme idealno za vožnju, iako malčice friško u povratku noću. 560km ukupno. Ekipa u vožnji vrhunska - od organizatora, preko redara do učesnika, vozili smo svi kao jedan Što se protesta tiče - manje ljudi, što je i normalno, ali energija je tu i mora da se održava, pa kako god. Mislim da je upadanje u letargiju i pasivu najpogubnija varijanta, ali svakom svoje. Promenio pre 14 sati član Hacky 13 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...