andrej. 4438 Napisano Jun 11 BJB Maxi Scooter Club, 1343 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Probao, bolje da nisam, pišnuo u gaće...nije još vreme za njega Novi Hydroconquest im je stigao, sve rasprodato kao i svuda, lista čekanja dugačka. Nešto preko 250k je 39mm automatik, skroz pristojno za naše tržište 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 851 Napisano Jun 11 Drug član, 689 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, PremieRacing said: U pravu si, naravno, sad je servis 5.000,- din. Kod koga? I jel je za preporuku? Imam jedan koji stoji par godina, nosio bih ga ponovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6865 Napisano Jun 12 Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan To bih i ja voleo da znam, jer sam u poslednjih godinu dana nosio na dva mesta, i nisam baš bio zadovoljan. Na kraju su odradili posao, ali uvek uz nekoliko odlaganja. Doduše, nije puno ni koštalo, 2500 i 3000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17018 Napisano Jun 12 (promenjeno) Drug član, 1972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je aktuelan Seiko Repsi, star 50 godina, još uvek neservisiran. Promenio Petak u 10:34 član bajker71 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4438 Napisano Jun 12 BJB Maxi Scooter Club, 1343 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Islikaj jednom celu kolekciju pa nam okači, nemoj jedan po jedan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 851 Napisano Petak u 17:36 Drug član, 689 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, RaS said: To bih i ja voleo da znam, jer sam u poslednjih godinu dana nosio na dva mesta, i nisam baš bio zadovoljan. Na kraju su odradili posao, ali uvek uz nekoliko odlaganja. Doduše, nije puno ni koštalo, 2500 i 3000. Meni Todorovic na bulevaru nemanjica u Nisu trazio oko 100 evra jos pre nekoliko godina. Tad nov seiko 5 kostao isto toliko, a ovaj realno jes mator, al nema neku sentimantalnu vrednost, pa mi se nije ni isplatilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6865 Napisano Subota u 07:51 Drug član, 789 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kod njega nosio, a na oba mesta gde jesam, cene su bile slične. Ali nije u cenama ni bio problem, nego se proces previše vremenski odužio, da ne kažem baš rastegao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4438 Napisano Subota u 12:33 BJB Maxi Scooter Club, 1343 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ga 2x za isto leto zaboraviti 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4087 Napisano Ponedeljak u 06:17 Drug član, 1326 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan On 6/11/2026 at 8:41 PM, JoeD said: Kod koga? I jel je za preporuku? Imam jedan koji stoji par godina, nosio bih ga ponovo. Pošto pričamo o servisu automatskog mehanizma Seiko 5ice u NS, radi se o časovničaru Simoviću. Google Search SHARE.GOOGLE Naj naj za to. Mada naravno da on može da servisira i ozbiljne i mnogo ozbiljnije mehanizme, ali ovo je cena za Seiko entry level. Samo detaljan, full servis mehanizma, bez zamene delova ukoliko je potrebno. To podiže cenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23307 Napisano Ponedeljak u 13:40 Integrisan, 9109 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 6. 2026. at 20:13, andrej. je napisao: Probao, bolje da nisam, pišnuo u gaće...nije još vreme za njega Novi Hydroconquest im je stigao, sve rasprodato kao i svuda, lista čekanja dugačka. Nešto preko 250k je 39mm automatik, skroz pristojno za naše tržište Prelep. Skuuuup))) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24077 Napisano Ponedeljak u 14:35 Integrisan, 7792 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam juce Tissot seastar mislim ali quartz i manji, vrv 40mm taman za mene. Samo ne volim celicnee narukvice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24077 Napisano Ponedeljak u 14:39 Integrisan, 7792 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam juce Tissot seastar mislim ali quartz i manji, vrv 40mm taman za mene. Samo ne volim celicnee narukvice. edit Tissot Seastar 1000 40mm | Model T1204101104100 | Tissot® United States WWW.TISSOTWATCHES.COM Discover the Tissot Seastar 1000 40mm | Model T1204101104100 | 40.0mm | blue Dial | Free... Lepsi uzivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...