bajker71 16215 Napisano Četvrtak u 16:16 (promenjeno) Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako bi otprilike trebalo da izgledaju narukvice na satovima iz 50 - tih godina prošlog veka. Zbog njihovih tananih kućišta, autentičnosti, dimenzija i materijala od kojih su napravljeni. Ovo su dva restaurirana sata koja su mi ostala u nasledstvo od dede. Cortebert 677 & Majak Promenio Četvrtak u 16:18 član bajker71 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 15484 Napisano Četvrtak u 16:33 (promenjeno) Drug član, 622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, bajker71 je napisao: . Promenio Četvrtak u 16:40 član Best Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 15484 Napisano Četvrtak u 16:39 Drug član, 622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bajker71 je napisao: Ovako bi otprilike trebalo da izgledaju narukvice na satovima iz 50 - tih godina prošlog veka. Zbog njihovih tananih kućišta, autentičnosti, dimenzija i materijala od kojih su napravljeni. Ovo su dva restaurirana sata koja su mi ostala u nasledstvo od dede. Cortebert 677 & Majak I vizuelno je lepše. Metalna narukvica izdominira i neutrališe lepotu sata. Hm . . . . .možda i poslušam tvoj savet. Hvala! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16215 Napisano Četvrtak u 17:07 (promenjeno) Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da se pravim pametan ali uvek je lepše kada je narukvica tanja i onda sat dođe do izražaja, u suprotnom ga ona "pojede". Da povučem paralelu sa motociklima, ipak je ovo motoraški sajt... Kao kada biste na lepog nejkida ( Kawasaki Zephir npr.) stavili ono napumpano sedište sa onim memorijskim penama, puno štepova i kičastih natpisa. Pojede sedište liniju motocikla... Promenio Četvrtak u 17:51 član bajker71 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16215 Napisano Četvrtak u 18:54 (promenjeno) Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna uspešna transakcija na našoj berzi, @Markone88 neka je sa srećom! Promenio Četvrtak u 21:19 član bajker71 5 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23807 Napisano juče u 06:04 Vozim motor, nisam BAJKER, 2910 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, bajker71 je napisao: Još jedna uspešna transakcija na našoj berzi, @Markone88 neka je sa srećom! 1 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3120 Napisano juče u 06:30 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje 4 godine moj miljenik koji dugo nije mogao da se kupi kod nas, a u evropi je bio sam u Londonu. Od kad njega imam ne nosim ostale satove. Mogao bih da proberem ostale i da ih oglasim. Citizen promaster navihawk AT8227-56x Meni žena kupila isti, zelenu Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16480 Napisano juče u 08:31 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan stariji solarni sat negde u torbama u podrumu, mozda bih ga prodao, recimo 50-ak eura, pa ako nekog interesuje javite da ga potrazim. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6363 Napisano juče u 09:09 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan On 2/24/2026 at 4:35 PM, RaS said: Ja bih pazario korišćen Citizen eco-drive u pristojnom stanju. Treba mi nešto za svaki dan, neki skromniji model bez komplikacija i da nije skuplji od stotinak eura, pa ako ima neko neki primerak da mu je dosadio, nek' ponudi ovde. @lencuga hrrk pu! Promenio juče u 10:25 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16480 Napisano juče u 11:07 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo i da napravimo jednu licitaciju na nevidjeno, neka pocetna cena bude 10% znaci 500 dinara, sve sto se skupi uplaticemo negde u humanitarne svrhe. Dakle solarni sat 500 din Ko daje vise? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15197 Napisano juče u 11:17 Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav ? Ili ovakav ? 1000 din Idemo... 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6363 Napisano juče u 11:59 Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, lencuga said: Dakle solarni sat 500 din Ko daje vise? Baš je lep! Dve crvene od mene ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5179 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Podelio bih par reči o satu koji sam kupio na ovoj nasoj maloj berzi. Seiko 5 iz 1974e godine ali je u perfektnom vizuelnom i radnom stanju. Sat je iz vremena kada su se koristili najkvalitetniji materijali u svim industrijama (za razliku od danas) pa je zavrsna obrada na visokom nivou. Sat je minijatura (37mm) u poredjenju sa danasnjim satovima, sto ga cini jos posebnijim. Jos jednom veliko hvala kolegi @bajker71 sto je odlucio da se odvoji od ovako unikatnog sata, a ja ga evo vec 3 dana nosim svuda i ne prestajem da mu se divim Promenio pre 1 sat član Markone88 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23807 Napisano pre 8 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2910 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16215 Napisano pre 6 sati Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Opaa Boki, Braja Superocean... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 346 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16215 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 drago mi je da ti se sat svideo, u zdravlju ga nosio! Lepo i što je taj Seiko našao vlasnika koji će uživati u njemu. Promenio pre 4 sati član bajker71 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23807 Napisano pre 6 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2910 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, bajker71 je napisao: Opaa Boki, Braja Superocean... Sve znas... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...