Markone88 5178 Napisano April 1 Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, sashac said: Ovaj bi mi legao za odela... Poslacu ti snimke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6362 Napisano April 2 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Stigla qtija u komadu, i kaiševi. Hvala kolezi @Markone88. Doduše kurirom, jer juče greškom skrenuh levo kod Lajkovca, i umesto na Voždovcu završih na autoputu za Niš. A kako je staramajki i njenoj snajki već bilo dosta vozikanja po prestonici, i čekala nas je Ikea, linda i dm, povratak nije bio opcija. S leva na desno, tastova Nivada, čaletova Raketa, moji Darwil Lord 71 i Glycine Compressor, ženin Luč iz osnovne i moj Glycine Altus Compressor Automatic. Ovo sam na brzinu upakovao za fotkanje da ne bude kutija poluprazna, jer mi je nekoliko satova koje ću u njoj čuvati na servisu. Promenio April 2 član RaS 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5178 Napisano April 2 Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Pijemo kafu drugom prilikom, u Banji mozda Prelepe satove imas! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5178 Napisano April 2 Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna uspesna prodaja @sashac nek je sa srecom, javi utiske 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2789 Napisano April 2 Skuteras, 3842 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/28/2026 at 9:47 PM, Markone88 said: Ljudi, posto se skuplja kinta za Hamiltona, prodao bih svoj najvredniji sat Cena za kolege moze da se koriguje, na viber saljem video snimak, kako izgleda sa kožnom narukvicom a kako sa metalnom. Mislim da se novi krecu 600-700 evra. Certina DS-8 kao nova - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Sat je vrlo malo nošen. Kao nov. Staklo safirno, mehanizam COSC jedan od najtačnijih na svetu. Uz... Evo ti sad ovo Dača-Novi Beograd (@polovni_satovi_originali) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 0 likes, 0 comments - polovni_satovi_originali on March 28, 2026: "Hamilton Aviation Pilot Pioneer... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6362 Napisano April 2 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje za iste pare ! Možda nekog zainteresuje, LORUS analog-digital, by SEIKO. Kvarcni "mehanizam", kućište i narukvica od nerđajućeg čelika, sa ponekom personalizacijom, ništa kritično, safirno staklo bez vidljivih nedostataka, 10 atmosfera, znači može i za kupanjac, al' ne u duboko. Ima lumen na skazaljkama, 42mm bez krunice. Najbolje neka zamena, ako imate nešto što ne nosite, ponudite ovde. Promenio April 2 član RaS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6362 Napisano April 2 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Markone88 said: Prelepe satove imas! Sve je prelepo kod mene, šta da radim, jednostavno sam takav. Prelepa DOXA trenutno na servisu, Preprelepi DARWIL Lord71, kog već spomenuh, Prepreprelepo kompresorče, ovde na vintidž perlonci, I prelepo skockano čiča Glycine Altus kompresorče, automatik. Promenio April 3 član RaS 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5178 Napisano April 2 Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Darwil je preeeeeelep 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16208 Napisano Nedelja u 13:48 Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je na red došao beli "Helmet"... 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 608 Napisano Nedelja u 15:02 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu bas je lep... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16208 Napisano Utorak u 20:17 (promenjeno) Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je tema berza satova, znači kupovina i prodaja, da dam neki svoj doprinos. Dosta sam botovao... Prodao bih ovaj Seiko 5 cal. 6119 iz svoje kolekcije. Kod mene je desetak godina i najmanje ga nosim. U pitanju je kolekcionarski primerak star 52 godine, u besprekornom stanju! Cena 160 evra. Promenio Utorak u 20:18 član bajker71 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2349 Napisano Utorak u 20:20 Drug član, 1458 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep Seiko how much dinero? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23257 Napisano Utorak u 21:05 Integrisan, 7463 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi sto nisam uzeo Tissot PRX dok sam bio u Svici Nisam tad bio fan ali za novce dobar sat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2489 Napisano Sreda u 12:52 Drug član, 1062 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dedin Swatch, imao ga je od kada ja pamtim, a pamtim jedno 40 godinica. Sljaka feomenalno. Izgleda jos bolje. Kakav Safhauzen, kakvi bakraci. Ne prodajem, samo se hvalim. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16208 Napisano Sreda u 14:08 Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ruska Molnija... Zanimljivi džepnjaci, ko voli. Pazi samo da ti ne ispadne pošto nema na balansu antishock, puca osovina kao staklo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4887 Napisano Sreda u 14:15 motoras, 2628 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan @RaS imam istu Doxu,deset puta nošenu. Prelep sat. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23257 Napisano Sreda u 16:11 Integrisan, 7463 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi se svidja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2084 Napisano Četvrtak u 07:59 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje 4 godine moj miljenik koji dugo nije mogao da se kupi kod nas, a u evropi je bio sam u Londonu. Od kad njega imam ne nosim ostale satove. Mogao bih da proberem ostale i da ih oglasim. Citizen promaster navihawk AT8227-56x 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 15472 Napisano Četvrtak u 10:07 Drug član, 622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigla DOXA sa servisiranja. 1978 godište. Slabo ga nosim, smeta mi sat na ruci. Al volEm da ga imam. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16208 Napisano Četvrtak u 11:49 Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Best je napisao: Upravo stigla DOXA sa servisiranja. 1978 godište. Slabo ga nosim, smeta mi sat na ruci. Al volEm da ga imam. Trebao si da mu promeniš i plexi i staviš kožni kaišić bez štepa, što se sužava... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17668 Napisano Četvrtak u 13:11 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2026 at 2:52 PM, Gile said: Dedin Swatch, imao ga je od kada ja pamtim, a pamtim jedno 40 godinica. Sljaka feomenalno. Izgleda jos bolje. Kakav Safhauzen, kakvi bakraci. Ne prodajem, samo se hvalim. Evo ga i sinovac od dedinog Своча Promenio Četvrtak u 13:12 član drs 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 15472 Napisano Četvrtak u 15:15 (promenjeno) Drug član, 622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drs je napisao: Evo ga i sinovac od dedinog Своча Evo ga mlađi brat od tog Maljčika , 1993 godište @bajker71 nije imao trenutno plexi, biće. Više mi se sviđa ova gvozdena nego kožno kaišče. Promenio Četvrtak u 15:18 član Best 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17668 Napisano Četvrtak u 15:49 Misbehave Responsibly, 1730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @Best tvoj je definitivno stariji bata. Ako preferiraš čelik za narukvicu, ondak za Doxu ide milaneze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16208 Napisano Četvrtak u 16:00 Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta su to nežna kućišta za čelične narukvice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 15472 Napisano Četvrtak u 16:00 (promenjeno) Drug član, 622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, drs je napisao: @Best tvoj je definitivno stariji bata. Ako preferiraš čelik za narukvicu, ondak za Doxu ide milaneze Ma samo da nije Smith & Wesson narukvica Promenio Četvrtak u 16:01 član Best Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...