Scylla 25 Napisano pre 23 sati (promenjeno) U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zivim u centru zemuna, i strah me je da drzim motor van garaze, a dosta ljudi u ulici i u okolnim ulicama drze i skuplje motore napolju, brine me da ga neko ne ogrebe namerno il nedaj boze ukrade, kako ste vi resili taj problem? sta samo da volan zakljucam, prekrijem ga ceradom i to je to? takodje imam i neki lanac od 40-50 eura, sto izgleda bas cvrsto pa bi vezao felnu za banderu takodje, sta mislite jel dovoljno? (ne mogu da ga drzim vise u garazi jer je garaza cudno napravljena i da se ubaci/izbaci motor treba jako dosta vremena i jako je rizicno, tako da ne mogu vise da ga drzim tu, pocinje sezona i ocu da se vozim) Promenio pre 23 sati član Scylla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15691 Napisano pre 21 sati Cool tip, 3223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Lanac nemoj ispod 100 evra. Uzmi i jedan gps tag pa ga sakrij negde ispod sedista i cao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7899 Napisano pre 20 sati Drug član, 2253 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga vise vezujes to je lopovima sve interesantniji, bar neka moja logika. Cerada obavezno, da ne upada u oci a i zbog samog motora da ne kisne i da ga ne pece sunce. Eventualno neki alarm da ugradis da budes mirniji, ima po aliexpresu i temuu gomila tih alarma za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6703 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Ne silazi, 4838 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Scylla zar nisi već bar 3 nove teme otvorio sa istim pitanjem? Daj bre ne voziš lamburgini nego skuterić, opusti se. Pre će neko da te zvekne u saobraćaju nego parkiranog ionako. Promenio pre 20 sati član boza_kg 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...