keš 738 Napisano Februar 15 (promenjeno) Zainteresovan, 443 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako se to radi Promenio Februar 15 član keš 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14828 Napisano Februar 16 Ne silazi, 3221 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Lik je napravio dobru, čvrstu masu. Možda je dobra za neko krpljenje plastike, ali za pločice, gde je temperatura velika, je van pameti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3219 Napisano Februar 16 Svrati ponekad, 347 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan U ona vremena, dok je prepricavanje bio jedini medij za motoriste, imao sam pijani podkast na slavi u jednom fruskogorskom selu. Posto mi je Tomos isao bolje od MZ 150, objasnio sam im da moraju da otvore dodatni preliv na celu klipa. Postupak je jednostavan. Klip se stavi u donju mrtvu tacku da opiljci izadju kroz auspuh, skine se svecica i burgijom 6mm se otvori preliv na celu klipa. Savetujem, da ko napravi ove plocice obavezno i nafrizira motor. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...