Skittles 6543 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1795 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Lično moj, nameračio sam se na nekog Amaroka iz Kragujevca. Slobodno pitajte i ovde šta koga zanima, a probajte i da me odubedite od kupovine kamioneta pred krizu goriva i svega. Prihvatam i ponude za zamene za mlađi 4x4, idealno neki VAG. Volkswagen Passat B8 DSG WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Volkswagen Passat B8 DSG, 2016. godište, Karavan, Dizel 1968 cm3, vozilo prešlo 273000 km, Voždovac. Putnička vozila - Polovni Automobili Lomim se i oko novog Dastera, daju 8k na rate bez kamate, šta je onako, lep dil. Promenio pre 9 sati član Skittles 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4007 Napisano pre 8 sati Drug član, 1100 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima da budeš glavni baja u selu zvanom Beograd! Ako imaš potrebu za tako nečim, kupuj. Ali isto tako ćeš imati problem sa nekim "normalnim" stvarima, npr. torbe i slično ćeš morati da voziš u kabini. Što se tiče Dustera, odrađuje posao, ali ipak je i dalje niža klasa. Ako ti to nije bitno, onda je bolji izbor od Amaroka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2241 Napisano pre 8 sati Drug član, 1396 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Duster 1.5 dci polovan, kratka prva brzina, lepo ide. Plastike, nja.... Novi Duster 1.2 hybrid, nesto malo bucniji od 1.5 dci, ide pristojno cak sta iznenadjujuce za 1.2 motor. Plastike nesto bolje od predhodnog, cvrsce ali i dalje kvalitet , nja. Skucenija soferka plus tamno tepih nebo daje jos veci osecaj skucenosti, citaj kao tenk. Idu dobro po blatu i jedan i drugi. preoun nekih budalastina koje te non stop nerviraju, daje osecaj tehnologije ali i neugladjenosti. Za firmu super auto, za privatno sta znam. Mene nisu odusevili, cak sta vise nije ni toliko jeftin. Pre bih uzeo Skodu Karoq ili Kamiq 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 466 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 406 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Duster dobro se vozi Po snegu I terenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10459 Napisano pre 6 sati nekrunisani kralj moto cigana, 3307 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miki je napisao: Ma ima da budeš glavni baja u selu zvanom Beograd! Ako imaš potrebu za tako nečim, kupuj. Ali isto tako ćeš imati problem sa nekim "normalnim" stvarima, npr. torbe i slično ćeš morati da voziš u kabini. Što se tiče Dustera, odrađuje posao, ali ipak je i dalje niža klasa. Ako ti to nije bitno, onda je bolji izbor od Amaroka. Stavi poklopac i svašta ide u gepek. Ili bar roletnu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2202 Napisano pre 6 sati Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bigster!Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...