PremieRacing 3704 Napisano Ponedeljak u 11:05 (promenjeno) Drug član, 1297 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Ninja 636 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Ninja 636, 2005. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 25000 km, Novi Sad. Cena 4.700 € - Motori - Polovni Automobili Ja prodajem drugarov motor, više nego odličan primerak, zovete mene a slobodno možete da kontaktirate i vlasnika na broj telefona naveden u oglasu. 064 364 88 11 - Buca NS Promenio Ponedeljak u 11:07 član PremieRacing 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12216 Napisano Ponedeljak u 13:17 BJB Maxi Scooter Club, 4505 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Na slici 43.619km, u oglasu 25.000km 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9564 Napisano Ponedeljak u 13:41 Drug član, 3296 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kaže da je prešlo 25 000 km. Sad će baš da piše i da je prešlo i 35 000 ili 40 000. A možda je to pre orošavanja? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3704 Napisano Ponedeljak u 16:04 Drug član, 1297 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Heb'la vas kilometraža... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8765 Napisano Utorak u 14:10 Ne silazi, 3558 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 136ks... 600ka... Što bi rekle mlade čestite mađarice kod nas u varoši "jezoš Marija" Krivo mi što nikad nisam probao. Kažu mudri ljudi da je najudobnija i najviše torqi od svih u klasi. Es điro? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2235 Napisano Utorak u 14:48 Drug član, 1392 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Jezus Istvan , zavisi od situacije csókolom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22268 Napisano Utorak u 18:36 Integrisan, 6999 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan "jezoš Marija" Otkad nisam cuo Ovaj motor, u ovoj boji je bio moj decacki san. Svako vece sam u NS prolazio pored salona, mislim Hyundaia, gde je jedan bio u izlogu. Danas kad gledam sve 6ce, ipak mi je generalno najlepsa ona 2007/08, ali je ona 599cc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22761 Napisano Utorak u 19:50 Vozim motor, nisam BAJKER, 2829 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: 136ks... 600ka... Što bi rekle mlade čestite mađarice kod nas u varoši "jezoš Marija" Krivo mi što nikad nisam probao. Kažu mudri ljudi da je najudobnija i najviše torqi od svih u klasi. Es điro? Leeep i cena ok A od udobnosti, kao i od torkija - nista... motor stvoren za stazu, jer tek od 10.000rpm postaje prgav, takodje pravljen za ljude 160/60...al da je povozan, to jeste... Ja ga uzeo, rekoh bice za stazu samo, provozao, zakocio par puta prednjom i pritom video saru na prednjoj gumi, preko vizira...i prodao ga... Sorry za off...Srecna prodaja! 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22268 Napisano Utorak u 22:13 Integrisan, 6999 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga uzivo pored nekih rova tog doba, i deluje mi gabaritno veci od svih. Ja mislim da je ok za ljude do 180. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3704 Napisano Sreda u 07:34 Drug član, 1297 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Andrej_Hotstepper said: ... Es điro? Nijesam im'o prilike... Prodajem, a sve se nadam ostaće do sezone da skoknem na Navak s' njim. A isto priželjkujem i da sa B Kingom napravim koju turu Boky je u pravu, kažu da je oooodlična sprava za stazu, sa jako malo para imaš mnogo muzike za gušt. A i ovaj drugar je definitivno 'next level' boleščine pa su oba motora u nestvarno besprekornom stanju... Samo gorivo i gassss 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14617 Napisano Sreda u 07:53 Ne silazi, 3182 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, PremieRacing je napisao: A isto priželjkujem i da sa B Kingom napravim koju turu I ja bih ga tako posedovao, samo da uplatim Loto ... Šalu na stranu, da sam u mogućnosti, to bi mi bio sledeći motor. I dosta ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 515 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Najdraži motor koji sam imao! Ozbiljna testera sa 636 kubika. Mnogo se lepo vozi. Ja sam visok 190cm i težak 83kg. Vozio sam ovaj motor 680km u danu, od Novog Sada do Sutomora. I odmah sledeći dan nazad. Bilo mi je jako lepo da ga vozim, ali je realnost da je udobniji za niže vozače ako se ide negde dalje. Kad se čovek uvoza onda lokalne rute nisu nikakav problem. S obzirom na to da sam vozio taj motor apsolutno svaki dan bez izuzetka, jedino vožnje preko 150km predstavljaju mučenje za telo. Sve se može Moj utisak je bio da je napravljen veoma veoma kvalitetno i sirovo 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...