Jump to content

Moto Zajednica

Sym ADX 300

Recommended Posts

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Sym ADX 300
15 minutes ago, shonet said:

Top:)  Moze pitanje kako si zadovoljan sa ovim koferom od koliko je litara i gde si nabavio?Hvala

Shad 39 litara. Ugradili su mi u Eurosumaru pre par dana na prvom servisu. Generalno kofer ko kofer, ima mesta za full face kacigu i još malo sitne opreme ali svakako znači i olakšava da ne moraš stalno sedište da otvaras da ubaciš opremu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova

Pozdraav svima,

veoma mi se sviđa ovaj motor, početnik sam (za motore), pa me interesuje da li će mi visina od 189 cm biti možda problem za dužu vožnju i slično. Kilaža mi je ok - 98kg, ispod jednog tovara :). 80% vožnja po Bg-u, 20% npr do Čačka, Zlatibora i slično. Upoređivao sam ga sa Voge SR 4 MAX, QJ MTX 300 i Zontes 368g i onda postaneš još luđi :) još kad uključiš veštačku inteligenciju, igri nikada kraja...pa me interesuje iskustvo sa terena da najlakše donesem odluku.

• Ne silazi, 4104 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb

Slatke muke. Odeš i sedneš i ako možeš i probaj svaki. Ti jedini imaš odgovor pravi na to pitanje, jer to je jako subjektivno. 

I idi vidi sve što ti je u o okviru budžeta. 

Ako mene pitaš, probaj cruysim 400 novi 😉 

• Drug član, 1298 postova
  • Motocikl: NEMAM
Pre 6 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

Slatke muke. Odeš i sedneš i ako možeš i probaj svaki. Ti jedini imaš odgovor pravi na to pitanje, jer to je jako subjektivno. 

I idi vidi sve što ti je u o okviru budžeta. 

Ako mene pitaš, probaj cruysim 400 novi 😉 

Visina od 190 je pogodnija za Joymax Z300 nego za Cruisym 400. 

Svakako, najbolje do salona pa neka vidi sve uživo.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Sym ADX 125
On 9/21/2026 at 4:45 PM, Vukvucko1 said:

Pozdraav svima,

veoma mi se sviđa ovaj motor, početnik sam (za motore), pa me interesuje da li će mi visina od 189 cm biti možda problem za dužu vožnju i slično. Kilaža mi je ok - 98kg, ispod jednog tovara :). 80% vožnja po Bg-u, 20% npr do Čačka, Zlatibora i slično. Upoređivao sam ga sa Voge SR 4 MAX, QJ MTX 300 i Zontes 368g i onda postaneš još luđi :) još kad uključiš veštačku inteligenciju, igri nikada kraja...pa me interesuje iskustvo sa terena da najlakše donesem odluku.

Ja visok 192 cm, probao ADX 300 , nije problem. Verovao ili ne, udobnije mi je i više mesta za noge imam na ADX 125. Još bolje je na Joymax Z 300. Ali opet, daleko od toga da je na ADX 300 loše. Kao što ljudi rekoše, najbolje da ga probaš lično, Euro Sumar ima test model, pa zakaži ;) 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja