Imeiprezime 509 Napisano Septembar 2 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym ADX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je malo offroada danas, čisto da aktiviram adv funkciju da ne zardja 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonet 9 Napisano Septembar 2 U prolazu, 7 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Top:) Moze pitanje kako si zadovoljan sa ovim koferom od koliko je litara i gde si nabavio?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7705 Napisano Septembar 2 Ne silazi, 5430 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Imeiprezime ovaj put je realno bolji nego Glavna ulica u Kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 509 Napisano Septembar 2 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym ADX 300 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, shonet said: Top:) Moze pitanje kako si zadovoljan sa ovim koferom od koliko je litara i gde si nabavio?Hvala Shad 39 litara. Ugradili su mi u Eurosumaru pre par dana na prvom servisu. Generalno kofer ko kofer, ima mesta za full face kacigu i još malo sitne opreme ali svakako znači i olakšava da ne moraš stalno sedište da otvaras da ubaciš opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonet 9 Napisano Septembar 2 U prolazu, 7 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je novaca taj kofer i nosac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 509 Napisano Septembar 2 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym ADX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer oko 17000 dinara a nosac oko 8.000, imam tacne brojke u racunu ako bas neko hoce tacno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 420 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 269 postova Prijavi odgovor kao problematičan @shonet Koji vizir si kupio?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shonet 9 Napisano Septembar 3 U prolazu, 7 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Just a moment... MOTOBIKESHOP.RS D7070ST Ovakav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 420 Napisano Septembar 3 Svrati ponekad, 269 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukvucko1 0 Napisano Septembar 21 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraav svima, veoma mi se sviđa ovaj motor, početnik sam (za motore), pa me interesuje da li će mi visina od 189 cm biti možda problem za dužu vožnju i slično. Kilaža mi je ok - 98kg, ispod jednog tovara . 80% vožnja po Bg-u, 20% npr do Čačka, Zlatibora i slično. Upoređivao sam ga sa Voge SR 4 MAX, QJ MTX 300 i Zontes 368g i onda postaneš još luđi još kad uključiš veštačku inteligenciju, igri nikada kraja...pa me interesuje iskustvo sa terena da najlakše donesem odluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10377 Napisano Septembar 21 Ne silazi, 4104 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Slatke muke. Odeš i sedneš i ako možeš i probaj svaki. Ti jedini imaš odgovor pravi na to pitanje, jer to je jako subjektivno. I idi vidi sve što ti je u o okviru budžeta. Ako mene pitaš, probaj cruysim 400 novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukvucko1 0 Napisano Septembar 21 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, zanimlljiv predlog, pogledaću, budžet je tu negde 5-6.000 eur za nov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3523 Napisano Septembar 21 Drug član, 1298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Slatke muke. Odeš i sedneš i ako možeš i probaj svaki. Ti jedini imaš odgovor pravi na to pitanje, jer to je jako subjektivno. I idi vidi sve što ti je u o okviru budžeta. Ako mene pitaš, probaj cruysim 400 novi Visina od 190 je pogodnija za Joymax Z300 nego za Cruisym 400. Svakako, najbolje do salona pa neka vidi sve uživo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 130 Napisano pre 3 sati U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym ADX 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/21/2026 at 4:45 PM, Vukvucko1 said: Pozdraav svima, veoma mi se sviđa ovaj motor, početnik sam (za motore), pa me interesuje da li će mi visina od 189 cm biti možda problem za dužu vožnju i slično. Kilaža mi je ok - 98kg, ispod jednog tovara . 80% vožnja po Bg-u, 20% npr do Čačka, Zlatibora i slično. Upoređivao sam ga sa Voge SR 4 MAX, QJ MTX 300 i Zontes 368g i onda postaneš još luđi još kad uključiš veštačku inteligenciju, igri nikada kraja...pa me interesuje iskustvo sa terena da najlakše donesem odluku. Ja visok 192 cm, probao ADX 300 , nije problem. Verovao ili ne, udobnije mi je i više mesta za noge imam na ADX 125. Još bolje je na Joymax Z 300. Ali opet, daleko od toga da je na ADX 300 loše. Kao što ljudi rekoše, najbolje da ga probaš lično, Euro Sumar ima test model, pa zakaži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...