OgiBG 860 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je savet Pao mi je sraf sa police i napravio veom malu ogrebotinu, tj skinuo deo farbe na rezervoaru. Skinuo je boju do „metala" Pitanje je cime i kako to srediti Ne zelim da farbam ceo rezervoar zbog toga jer ce sigurno vremenom biti jos sitnih stvari kako motor nabija kilometrazu Hocu samo da zastitim od spoljnog uticaja i vratim sto pribliznije u prvobito stanje Svaki savet je dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11591 Napisano Januar 19 Hronični Motociklopata, 7743 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u auto-radnjama i farbarama one malene bočice sa farbom kao lak za nokte. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 860 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Da li posle preci nekim lakom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11591 Napisano Januar 19 Hronični Motociklopata, 7743 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ta farba već sadrži lak u sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6534 Napisano Januar 19 Drug član, 2978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan mozes taj lak i zalepi neku nalepnicu preko da se ne vidi a stitice metal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2311 Napisano Januar 19 Drug član, 1572 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Bas ume da iznervira tako nesto... Padne sraf, gedora dok radis oko motora... Najbolje da uzmes kako ti je rekao kolega tu malu bocicu, ako zele mogu i po sifri da ti naprave tu boju pa samo da naneses. Ja sam hteo da oblepim rezervoar onom zastitnom folijom ali ne znam nikog u blizini ko je voljan za taj poduhvat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2420 Napisano Januar 19 Drug član, 457 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je tzv. „zatačkavanje“ i to se uvek primeti. Vidi sa nekim ko se bavi detailing-om. Često nude zatačkavanja, a rezultat bude pristojan. Nanesu farbu, skinu višak, ošmirglaju tu zonu i na kraju ispoliraju. Kao što rekoh, uvek se primeti, ali će biti neuporedivo lepše od nanošenja univerzalne boje sa četkicom kao kod laka za nokte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22168 Napisano Januar 19 Integrisan, 6979 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tackicu na repu, ali plastika. Ne vredi jer je oguljeno do crne plastike pa kad zafarbam fali debljine ali opet bolje ista nego nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2420 Napisano Januar 19 Drug član, 457 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist imaju i za to foru, da se popuni rupica i ujednači. Pipav je posao svakako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8772 Napisano Januar 19 Drug član, 2994 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki dobar video na tu temu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2420 Napisano Januar 19 Drug član, 457 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: Ima li neki dobar video na tu temu ? Na brzinu pogledah, mislim da je to tehnika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 860 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svestan da to ne moze da bude kao iz fabrike ili kao da je komplet ceo ofarban i lakiran. Zato se i ne opterecujem da li ce se videti ili nece. Bitno mi je da ga zastitim od spoljnjeg uticaja i da bude priblizno da ne bude samo taj mali deo tipa obojen u crno itd. Svakako vozim i van asfalta uvek poleti neki kamencic... Ne bode mi oci to bitno mi je da je masina utegnuta i spremna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...