VLAD81 2273 Napisano pre 2 sati Drug član, 542 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba sin da mi ide u Zagreb pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa flixbus prevozom ili nekim drugim alternativama. Treba da stigne tamo pre podne u četvrtak tako da bi morao krenuti nekim busom oko ponoći. Nema prostora za alternativu ako bi prevoz izostao. Ovaj flixbus ima polazak u 00:30 što odgovara ali sam pročitao neka negativna iskustva sa njima. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1272 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Zlaja, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ujna vise puta dolazila sa BLaBla iz Zagreba, mislim da je rekla 30e i prezadovoljna je. Promenio pre 1 sat član zlatkojov 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4898 Napisano pre 1 sat Drug član, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao flexbusom za Istru iz Beograda. Kupio kartu online, rezervisano mesta, sa bar kodom na telefonu bez problema se prijavio i ušao u bus. Ima par stanica i pauza usput. Ja imam ok iskustvo, ništa spektakularno ali ni loše...nema neta u busu sigurno iako piše da ima...Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...