MilošJanković 1 Napisano Januar 14 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bajkeri, hteo sam ovom prilikom da vam se zahvalim svima na pomoći u vezi mog motora koji je popravljen pre par nedelja zahvaljujući Zaretu iz Beograda spasio me velike bede i učinio je moju nepokretnu imovinu pokretnom ponovo imam dva pitanja pa sad ko zna nek se javi dali znate nekog ko ima kilometar sat za hondu vfr 800 rc46 i dali znate kod boje crvene od Dukatija hteo bi da ofarbam motor na proleće srdačan pozdrav i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11542 Napisano Januar 14 Hronični Motociklopata, 7741 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Napiši godište motora, pošto postoje 2 različita modela pod RC46 oznakom, stariji model i noviji VTEC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošJanković 1 Napisano Januar 15 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se stariji 98 godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 729 Napisano Januar 16 Drug član, 651 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Za km sat pogledaj ja kupujem prodajem ima neko VFR u delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...