drmilan_ 6178 Napisano Utorak u 19:37 (promenjeno) Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda Jazz 2009to godiste. Motor je 1.4 100ks. Auto je uvezen iz CH pre dve godine, a mi smo ga takvog kupili u BG-u. Kupovinu je aminovao @Markone88. Auto radi kao sat, pali na zub, ko zna sta je Honda, zna o kakvom se autu radi. Na autu je uradjen servis, promenjeno ulje u menjacu, gume su zimske nove novcate, tek montirane, ima i letnje koristene, a registrovan je pred novu godinu, akumulator je jos nesto kratko u garanciji. Za dve godine je kod nas presao 5000km, toliko se vozi... Na satu je nesto preko 160.000km. Kad smo uzimali, proverio sam na car vertical i sve je štimalo. Potrosnja je nekih 8l po gradu. Digitalna klima, fabricki zatamnjena stakla. Slike su kad smo ga mi kupovali, ali se nista nije promenilo, identicno izgleda kao i tada. Inače moj otac je @svetaca auto je njegov. Cena je 5500e, za forumase dobar popust. Promenio Utorak u 20:04 član drmilan_ 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2090 Napisano Utorak u 20:17 Zainteresovan, 606 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Super autic, bash 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3631 Napisano Sreda u 08:16 Drug član, 1296 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kako volem taj autić al' nemam potrebe i nemam para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2197 Napisano Sreda u 14:22 Drug član, 1378 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto Jazz super autic , al sivu boju ne volem. Deluje u super stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6178 Napisano Sreda u 14:32 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Zarkela said: Meni isto Jazz super autic , al sivu boju ne volem. Deluje u super stanju. Ovo je srebrna šalim se, od svih sa oglasa, po meni ova najlepše stoji, još u kombinaciji sa alu felnama, top Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6178 Napisano juče u 10:16 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspevam da okacim oglas na polovne i pored svih dokaza o registraciji auta, izgleda da cu morati licno da im oteram kola jer drugo ne vredi. Dok ovi sto kace krpe i farbaju u paintu to je ok, drze monopol pa misle da im se moze, stoka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2372 Napisano juče u 10:44 Drug član, 448 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nekada baguje preko telefona, pa kačim preko kompa, ili obrnuto. Probaj tako, možda je neka verzija u bagu. Često pravim oglas sa kompa, a posle dodajem slike sa telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6178 Napisano juče u 10:53 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, odbijaju mi oglas jer nema tablice, dopisujem se sa njima preko mejla, saljem registracionu nalepnicu, sliku tablica, nije dosta, mora da se vidi ceo auto i tablica na njemu kao i izdaleka slikana registraciona nalepnica da se vidi da je na autu, sad kad sam ih pitao da li zele da dodjem licno da se uvere da je registrovan, nema odgovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2372 Napisano juče u 11:49 (promenjeno) Drug član, 448 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, nisam znao da imaju takvu vrstu kontrole... Meni su obrisali najjaču ocenu, na tri jezika, koju nam je rus ostavio. U okviru naloga nije uneo prezime i takva ocena nije validna... Promenio juče u 11:51 član Luka9905 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14424 Napisano juče u 11:50 Ne silazi, 3164 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ranije, ako su strane tablice plaćao se oglas. Možda zbog toga ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6178 Napisano juče u 13:02 Drug član, 2574 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Bilo je ranije, ako su strane tablice plaćao se oglas. Možda zbog toga ? ma i ako nema tablice na slikama kao da su strane. Vide se tablice na jednoj slici, oni traze da im dostavim ocitanu saobracajnu ili sliku polise, imaju monopol pa im se moze, rađa mi se biznis ideja zbog ovoga sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...