Paf 733 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Danas Nedjelja,lijepo vrijeme,zubato sunce,ali Burica malo brije, pa se osjeti nalet hladnoće, ali i ne sjećam se kad je ovo bilo, prije par godina, pa nema ni veze, ovo je zdravo, neka ubije bar ove Bagudine u zraku,...viruse...i već sve sta je protiv nas poštenih... a,e...raspisa se ja bez-veze,al kad je malo,a dođe to-Dosadno-,izmislimo nešto. Evo ja u garažu, kontrola sklopova magarca-Stroma-,da se ne naljuti,i ma, čudo,koda me je čuo, neće da upali...aa.,a,ti...a,dobro je,ma sta će njemu biti, crka akumulator evo nakon 6 ipo godina, nikad punjen,dopunjavan,e,pa OK...aj, nemam di, niti gori šta...skočim do Bauhausa,i uzmem ista mjera, neemam pojma kakav je,ali za 42 eur.da posluži 2 god., dobro je...pali Strom ka mina opet...mali djir po i oko grada...nazad u garažu, nema šta...sve OK...,ondaa... ajmo dalje,imam sve za izmjenu, te promijenim ulje i filter ulja...i eto, dosada napravi posla... Spreman Strom za uskoro kakvu djiradu... Uđem ja u kuću, servirala mi žena nešto za pojest,kad sam tako vridan,i viknem ja a di je Vilica-ženo..., kako ću jesti sa žlicom...,a ona meni... da su stariji ljudi uvijek govorili da je zdravije jesti žlicom... eto sad...,nema veze...isto sam sve potamania... Pozdrav svima, ako sam malo bio dosadan, preskočite me... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9287 Napisano pre 16 sati Drug član, 3277 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne sme čoveka da spreči da jede pečenje. Ni nedostatak "pravog" escajga. Mada, kako se fino lista, končari tako reći, ovo bih najslađe prstima čupkao. A taj acc, kupljen na brzinu... verujem da će duže trajati nego da si mesec dana analizirao koji, gde, kako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...