dexex 251 Napisano Ponedeljak u 11:39 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji negde informacija koliko je bilo dvotočkaša na defileu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3355 Napisano Ponedeljak u 11:40 Vozac A kategorije :D, 1078 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Meni je najveći utisak da se na ovom skupu uvek strada. Svake godine neko padne. Не само да падне, него се деси и смртни случај. Постоје ствари на које не можемо да утичемо али многи олако схвате пут ка и из Требиња. Није он једноставан, не прашта грешке. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10422 Napisano Ponedeljak u 11:48 Drug član, 3400 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Tamo, kanda, rat nije završen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3355 Napisano Ponedeljak u 11:51 Vozac A kategorije :D, 1078 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, misa-pei je napisao: Tamo, kanda, rat nije završen... Рат је одавно завршен али реконструкција путева није и не зна се да ли ће икада Не могу да се договоре ко ће колико да узме Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15861 Napisano Ponedeljak u 12:51 Integrisan, 3334 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Niko od nas nije cvećka u vožnji, prvo mislim na sebe. Obilasci na punoj liniji, ako nema nikoga u susret i pregledno je, radili smo svi. Čak i na duplu punu, što je ludost, al ajde... Ali obilaziti motorom auto u tunelu, to je idiot, kreten, ubica i samoubica u najavi, ma ne znam šta još da napišem i iskažem bes !!! To nema mozga, još sa auspuhom bez prigušivača, da se čuje da "baja" doleće ! Nije baja, već buzdovan ! Da, ovo je vezano za put iz Trebinja... Nikada nisam ovako pisao na forumu, nadam se da je i zadnji put... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6835 Napisano Ponedeljak u 13:57 BJB Maxi Scooter Club, 1948 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Рат је одавно завршен али реконструкција путева није и не зна се да ли ће икада Не могу да се договоре ко ће колико да узме Nije to više ni do puta, osim deonice Foča- Tjentište koja je stvarno katastrofa, ostalo je manje vise korektno a ima i sjajnih deonica za voznju. Mnogo je usijanih glava na jednom mestu, naboj adrenalina, sujeta itd. 5000 motora kazu da je bilo, treba to u dva dana sve da dodje i da se vrati, nije to malo. Nek je 10% budala a verujem da ih je i vise eto ti problema. A da podsetim iskustva i vozačke sposobnosti su jako različiti, zato mora maximalno hladna glava i voziti svoju voznju i svoj tempo u kom si siguran, prilagodjen naravno uslovima na putu i na kraju svom motoru kojem verujes i znas sta može i koliko može. Svako izlazenje iz svoje zone komfora dovodi do problema. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2318 Napisano Ponedeljak u 14:16 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2160 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, draki je napisao: Рат је одавно завршен али реконструкција путева није и не зна се да ли ће икада Не могу да се договоре ко ће колико да узме Rat je odavno završen ali rekonstrukcija balkanskih umova nije i ne zna se da li će ikada. Ne mogu da se dogovore sami sa sobom i visoko dignu cenu jedinom životu koji imaju. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 207 Napisano Ponedeljak u 15:17 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banana držav Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Otišao sam i ja u Trebinje na skup bajkera. Znači ono kada odem motorom ili autom se ne računa kada nije moro susret. . Elem , išlo se dva dana ranije Prvi dan ,četvrtak, Novi Sad, Ruma , Šabac, Mali Zvornik , Vlasenica, Han Pijesak, Sokolac, Sarajevo ,Mostar Drugi dan muvanje po Trebinju , Dubrovnik , Herceg Novi . Treći dan od Trebinja do Koktora pa nazad u Trebinje celo popodne do uveče . Četvrti dan Trebinje , Nikšić, Durmitor i malo po prstenu vožnje , Đurđevća Tara, Pljevlja, Goražde, Višegrad , Čačak, Novi Sad . Pređeno 1600km i prvog dana nismo skinuli kišno odelo i u povratku kod Beograda nas uhvati amargedon od nevremena ,ali smo stigli do OMV pumpe Surčin . Do kuće u kišnim odelima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 826 Napisano Ponedeljak u 16:30 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Voze ljudi brze od zivota, to je to. Pa 70% njih nije doraslo motoru koji vozi. Kupuje se "azdaje" koje voze klipani koji veze s vezom nemaju o voznji. Ja sam svestan, mozda zbog godina, da je moj motocikl iznad mojih mogucnosti i vestina, vozim u granicama svojih mogucnosti, ne njegovih. Ne pogadja me sto me drugi obidju, neki su iskusniji pa to mogu, neki su manje iskusni od mene ali im ponos ne dozvoljava da neko vozi brze od njih pa me obilaze krajnje rizicno, samo da bi bili face. Ne jednom su me obisli toliko rizicno da je to horor. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 697 Napisano Ponedeljak u 16:58 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Blazaima koji preticu i kolima u tunelu,mislim na tunele u sicevackoj klisuri posto sam svaki vikend na tom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3429 Napisano Ponedeljak u 19:39 Drug član, 1087 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kolegu sa novijom bijelom Hayabusom, Kula table, u povratku sam se vozio iza njega, dugo se nisam ljepse i tecnije vozio.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 57 Napisano Ponedeljak u 22:24 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Nole Bg je napisao: Nije to više ni do puta, osim deonice Foča- Tjentište koja je stvarno katastrofa, ostalo je manje vise korektno a ima i sjajnih deonica za voznju. Mnogo je usijanih glava na jednom mestu, naboj adrenalina, sujeta itd. 5000 motora kazu da je bilo, treba to u dva dana sve da dodje i da se vrati, nije to malo. Nek je 10% budala a verujem da ih je i vise eto ti problema. A da podsetim iskustva i vozačke sposobnosti su jako različiti, zato mora maximalno hladna glava i voziti svoju voznju i svoj tempo u kom si siguran, prilagodjen naravno uslovima na putu i na kraju svom motoru kojem verujes i znas sta može i koliko može. Svako izlazenje iz svoje zone komfora dovodi do problema. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Put od granice tj tacno od table CG na Vilusima pa sve do Trebinja je jos iz Titovog doba.Iz NIksica put nov savrsen,na puno mjesta tri trake a onda kao nozem rez na granici.Milion zakrpa i pregiba i svake g. ocekujem nesto novo.Ali Trebinjce kao da taj put od njih ka CG ne zanima.One rupe na krivini u Jazinama stoje tako pa vise od 20g. Zna li neko sta je razlog??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6835 Napisano Ponedeljak u 22:41 BJB Maxi Scooter Club, 1948 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš na prelaz " Klobuk" a verovatno misliš, jedan lep deo od granice ka Trebinju je savrsen, staza ozbiljna. A da posle sve do Trebinja jeste loš. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XRV RD04 57 Napisano Ponedeljak u 23:11 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Nole Bg je napisao: Ako misliš na prelaz " Klobuk" a verovatno misliš, jedan lep deo od granice ka Trebinju je savrsen, staza ozbiljna. A da posle sve do Trebinja jeste loš. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Da,od Klobuka ka Trebinju postoji jedna dionica novog sloja asfalta ali rekao bih ne duza od nekoliko km.Sve ostalo je jako lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2033 Napisano Utorak u 05:53 Drug član, 605 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj utisak sa moto skupa je takav da je zaista bilo puno motora. Vozaca svih dobi. Trebinje je prelepo mesto,nekako miran gradic,ima dusu...mestani su jako tolerantni i ljubazni prema bajkerima koji su realno u neko doba i po ulicama grada divljali sa motorima i turiranjem i pucanjem. Sam moto skup je bio po meni manjeg kapaciteta od broja posetilaca. Posle defilea sam posao da kupim majicu TNT Trebinje za uspomenu...nije imalo,rasprodate,mesta za sedenje u satoru malo...Na skupu je tolika buka od turiranja bila da nismo mogli da udjemo kad smo se vratili par sati posle defilea...ajd reko procice ih zvizdanje odosmo do grada...koji je bio krcat...i verujem veliki deo bajkera zbog te buke nije bilo na skupu... u povratku isto. Opsti utisak je da cu dolaziti uvek na skup...jer voznja do njega je prelepa,predeli nestvarni...Domacini su odlicni. Samo za ono u sta se ovaj skup pretvara polako potreban je next level organizacije i sadrzaja...Voznja nazad prema HN je prica za sebe...taj asfalt je ugladjen,ne drzi kako deluje...nekoliko isklizavanja je bilo ispred mene,hvala bogu bez posledica. Preticanja i rizicne voznje da ne pominjem. Video sam tri kolege na Tomosima sa zutim tablicama...negde na putu prema Zabljaku,zaboravio sam tablice...dal Pancevo ili tako nesto...oni su bili najveselija druzina i pozdravljam ih I da ,veliki broj koleginica vozaca je za pohvalu...bilo ih je bas puno. Cak i grupe. Sve u svemu dogadjaj koji vredi posetiti. Stavljen u kalendar 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7882 Napisano Utorak u 06:07 Ne silazi, 3472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci klipove vidim da ima bas dosta skutera sto bi rekao da se dosta voze u okolini ili samom gradu sto je i dobra stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M_Bane 87 3329 Napisano Utorak u 07:30 (promenjeno) Braveheart, 734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Voznja do Trebinja i sam grad je ono zasta se kreće, po meni dosta manje motora nego prosle godine. Skup kao skup ne znam zasto klub baca pare na izvodjace kad ne mozes boraviti tamo duze od pola sata, kakvih glava ima i koje izivljavanje nad motorima. Mnogo vise znam onih koji dolaze ali ih sam moto skup ne zanima, nego voznja, druzenje, klopa... Subota tradicionalno spuštanje u HN i otvaranje sezone da se osoli guzica u moru. Promenio Utorak u 07:30 član M_Bane 87 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2033 Napisano Utorak u 07:37 Drug član, 605 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, M_Bane 87 je napisao: Voznja do Trebinja i sam grad je ono zasta se kreće, po meni dosta manje motora nego prosle godine. Skup kao skup ne znam zasto klub baca pare na izvodjace kad ne mozes boraviti tamo duze od pola sata, kakvih glava ima i koje izivljavanje nad motorima. Mnogo vise znam onih koji dolaze ali ih sam moto skup ne zanima, nego voznja, druzenje, klopa... Subota tradicionalno spuštanje u HN i otvaranje sezone da se osoli guzica u moru. Ja se spustim na more desetak dana pre skupa...obidjem primorje motorom i finisiram sa Trebinjem. Buka na skupu je bila prekomerna to stoji. Vidim da je dosta forumasa bilo na skupu. Mozda nije losa ideja da se sledece godine skupimo ispred kampa i upoznamo licno. Svakako je lepa prilika. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1247 Napisano Utorak u 12:24 Drug član, 1063 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje bi bio mnogo ozbiljniji moto skup da se pucači reše. Ti pucači realno i nisu bajkeri nego neki uglavnom lokalci koji su kupili nekog jadnog Suzukija uljaru samo da bi mu vadili dušu.Retko ko od motorista tu zaista i dolazi zbog skupa. Mada skidam kapu organizatorima, treba organizovati to.Ja sam resio da ove i jos par sledecih godina ne idem. Bas zbog bahatosti i majmunisanja u toku voznje do tamo. Nisam plašljiv i dosta sam opušten na motoru ali ne osećam se bezbedno, pogotovu posle granice kad se uđe u Bosnu. A i nije mi prijatno vise da gledam polupane motore i beživotna tela po putu. Jedan od razloga su i ti pucači.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka 6 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3645 Napisano Utorak u 19:02 ODUSTO OD DIJETE, 3035 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno ne posećujem moto skupove iz navedenih razloga. Uvek mogu sa drugarima da se provozam do Trebinja,prespavam 2-3 noći, provozam se po okolini i kući recimo preko CG. Nema gužve na putevima. Ovu rutu izvozao mnogo puta i uživao svaki put. Bili sad za 1. maj ali kolima, tako moralo. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1247 Napisano Utorak u 20:09 Drug član, 1063 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da ti sam hteo da napisem, mozda je najbolje, ko ima vremena naravno, da se podje neki dan ranije, izbleji na moru pa da se ode umesto u Nedelju u Ponedeljak kući.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2033 Napisano Utorak u 23:08 (promenjeno) Drug član, 605 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Darko 012 je napisao: Pre 10 sati, Darko 012 je napisao: Ne znam kako ostali,ali ja nekako volim kad odem negde da se vratim kuci. Jedan drugar radio u Svedskoj pre dosta godina i sa njim radio u firmi jedan stari bajker... Pricali oni tako i ovaj nas ga pitao sto vozi tako sporo kad ide negde,a matori mu kaze...druze ja vozim tako da vidim i da budem vidjen...ostalo mi to u pamcenju. Na povratku iz Trebinja me obrijala na putu jedna grupa 7-8 kolega onako agresivnih vozaca...puna linija desna krivina, leva kratka,kamion dva auta na vam na tam....Na spustanju u Meljine lakat krivina nizbrdo dvojica klizanje na bok...prasina,krivina izvrnuta kontra...ja znam za jadac. Masu da usporim. Posle voze laganezi...stigli u Meljine u isto vreme. Posle za Srbiju isto...jedna ekipa od mosta na Tari ispali se ko metak...druga solira... ovi odose oni ostase...ja opet vozim ni tamo ni vamo sam...jbg ne zurim. Ako moram da zurim onda ni ne krecem...prosta matematika. Promenio Utorak u 23:10 član Pedja Ča 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tvojakeva69 17 Napisano pre 13 sati U prolazu, 1 post Lokacija: . Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 6. 2026. at 14:24, Darko 012 je napisao: Trebinje bi bio mnogo ozbiljniji moto skup da se pucači reše. Ti pucači realno i nisu bajkeri nego neki uglavnom lokalci koji su kupili nekog jadnog Suzukija uljaru samo da bi mu vadili dušu. Retko ko od motorista tu zaista i dolazi zbog skupa. Mada skidam kapu organizatorima, treba organizovati to. Ja sam resio da ove i jos par sledecih godina ne idem. Bas zbog bahatosti i majmunisanja u toku voznje do tamo. Nisam plašljiv i dosta sam opušten na motoru ali ne osećam se bezbedno, pogotovu posle granice kad se uđe u Bosnu. A i nije mi prijatno vise da gledam polupane motore i beživotna tela po putu. Jedan od razloga su i ti pucači. Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Ne bih se slozio. Skup u Trebinju bi bio mnogo ozbiljniji da se organizatori potrude oko organizacije. Po meni je ovo amaterska organizacija. Ozvucenje je nikakvo bilo. Majice nestale oko 16h. Tri puta smo ulazili na skup, nije bilo ljudi na ulazu koji docekuju, petak popodne i subota oko 11h. Poseban ulaz za pesake i bajkere je po meni minimum. Kao i posebno mesto za parkiranje motora, a posebno za binu i slusanje koncerta. To ako se sve spoji u jedno mesto kao sto su organizatori uradili dobije se ovo na sta se vecina ljudi zali. Okej je moto skup bio, ali je nivo organizacije ispod onoga sto bi trebao da bude za skup te posecenosti. Meni nije smetalo turiranje, moto skup je i po meni je van pameti da se neko zali na to. Vise mi je smetalo sto se napravi gomila ljudi oko motora koji se turira pa se ne moze proci od njih motorom. A sto se tice turiranja nisi u pravu. Najvise se pucalo iz s1000rr poslednje generacije i drugih novijih hiljadarki. I bio je jedan sa uljarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...