Jump to content

Moto Zajednica

Gde kupujete skutere?

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova

Gde ih vi kupujete? Na polovnim nema skoro nista a na kp jos manje.. Kada se moze ocekivati da ljudi pocnu da prodaju svoje skutere, svi mi pricaju kad dodje zima da se onda kupuje? Pa dosla je i nemam gde da kupim :na_glavi:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
Pre 1 sat, URKE 80 je napisao:

Ja kod Slobe u Eurosumaru...
Zanimljivo,ali isti komentar dao i moj kum koji bi da kupi skuter...

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

A trazim neku polovnu yamahu nmax, al na oglasima sve su preko 2200e od 2015 godine pa na gore, ne znam jel to realna cena

• Svrati ponekad, 152 postova

Realno ili ne,tržište diktira. A da su cene bolesne i to je tačno... Ja sam pratio oglase,ali na kraju sam se odlučio za nov skuter. Odnosno,odložio kupovinu za jednu godinu i kupio na kraju nov Sym.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 13 postova
A trazim neku polovnu yamahu nmax, al na oglasima sve su preko 2200e od 2015 godine pa na gore, ne znam jel to realna cena
Za te pare možeš da kupiš kineza 2-3 sezone starog, prošlo je vreme priče japanac, kavalitet, kinezi su trenutno ok sa kvalitetom sa mnogo više opreme za mnogo manje pare

Sent from my SM-S711B using Tapatalk

• U prolazu, 12 postova

Pa planirao sam da mi prvi skuter bude yamaha nmax jer je vec malo izgreban a treba mi za dostave, i onda bi ga verovatno sledece sezone prodao i zamenio za sym jet mozda, ne znam ucim se jos :D

• Ne silazi, 3511 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Jako je bitno gde radiš dostavu. 

Nije isto NS ili BG. Geografija. 

Sa druge strane, pre koji dan sam pričao sa drugarom koji radi u salonu Yamahe i pružio mi je nov pogled šta je skuter za dostavu... 

Npr. ja sam bio mišljenja da treba da bude "radna mašina", i pod to mislim da je optimum sym st200, jer je veliki točak i uljara. 

On mi je skrenuo pažnju na drugi deo koji je samim dostavljačima bitan, komfor, udobnost, grejači ručica itd. jer su svaki dan po 10 sati na motoru.. I on kaže da su sa xmax300 prezadovoljni, i da su se pokazali kao neverovatno izdržljivi, a potrošnja im je skoro pa ista. E sad.. Pare.. U početku nešto skromno posle upgrade.. 

• Ne silazi, 4740 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Xm, da, jako iznenađujuća pojava da prodavac Yamaha hvali Yamahe 🙃

A inače ni Xmax n Nmax nemaju te pomenute grejače ručica, osim kao skupocenu dodatnu opremu. A skoro svaki kinez to ima gratis.

• Podržavam 1

Što se tiče dostave, meni bi interesantan ovaj video. Naš kolega je pričao sa dostavljačima iz Bg, o njihovim skuterima, kako ih služe, koje bi voleli da imaju... Naravno, različita su viđenja, jer nemaju svi iste životne priče. Neko vozi za džeparac, ili da kupi novi tel, a neki sirotanović iz Bangladeša tako izdržava porodicu od preko pola sveta...

Inače, za bar polovinu intervjuisanih mi se čini kao da su na nekim drogama, nekim šarenim pilulalama, spidu, šta god. Jel se jos nekom tako čini, ili je to ipak samo život i rad u Bg 😀

Promenio član boza_kg

• Ne silazi, 3511 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
3 hours ago, boza_kg said:

Xm, da, jako iznenađujuća pojava da prodavac Yamaha hvali Yamahe 🙃

A inače ni Xmax n Nmax nemaju te pomenute grejače ručica, osim kao skupocenu dodatnu opremu. A skoro svaki kinez to ima gratis.

Pa dobro, da, hvali ono sa čim se susreće. 

Ajd iskreno, osim što troškare ulje, koje probleme su ljudi imali sa njima? 

I mahom su većina neiskusni vozači, upale, hladan, odma pun gas... 

Pa skupi su. Ako je za dostavu, ima valjda razlike da li ćeš otplaćivati vozilo par meseci ili trostruko duže i više, ili ako zamena polomljenih plastika košta kao pola skutera. Opet, zavisi kako kome, pretpostavljam.

A Yamaha modeli sa max u nazivu su nekako posebno skupi, čak i one izanđale matore 250-ice. A Majesty recimo nisu, iako je ista makina.

Promenio član boza_kg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja