đunta 4555 Napisano Decembar 31, 2025 Ne silazi, 6801 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te buni, fabrike to rade, meću tanje diskove da bi se češće menjali. Ja kad menjam na BMWu, preporučujem uvek 5mm i menjam kad siđu ispod 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2431 Napisano pre 10 sati Drug član, 1426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je jedan disk vise potrosen ako motor ima integralnu kocnicu kojom koci jedan od prednjih diskova na komandu zadnje kocnice. Imale su to Honde kod starijih Vfr-ova i Cbr/f-ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4555 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 6801 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, zamene se mesta diskovima, mada ja ne volim da okrećem smer, al Bože moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...