Uros Telalic 1 Napisano pre 3 sati U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, pre par dana ženi mi je pao motor i cela leva strana se bukvalno odvojila… Zeleo bih da vidim koji su vasi saveti i sta mogu uraditi a da nije zamena kompletne plastike. Ja sam ga zalepio jakom sivom trakom kao sto mozete videti na slici ali to je cisto privremeno dok se ne nadje neko resenje. Da li je mozda moguce da kupim neki jak lepak i zalepim taj deo? Inace je u pitanju Peda pro xt 250r. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 995 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 419 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne lepi se nego se vari. Ako znaš kako i imaš čime zavariš sam ako ne odnesi kod nekoga ko se bavi varenjem plastike. Ako ne znaš nikog pitaj auto farbare i preporučiće ti već nekog ko vari. Posle varenja priprema pa farbanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7625 Napisano pre 23 minuta Drug član, 1599 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su cene farbara, jeftinije mu novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2837 Napisano pre 13 minuta Drug član, 1264 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Radim taj posao i znam da je najbolje da uvek nabaviš zdrav deo, pogotovo što je to plastika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...