Nimmin 7037 Napisano Petak u 20:01 čeka dobru titulu, 1381 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne da se bliži zahlađenje, za to sam zakasnio, ali kako je stigla 'ladnoća, pravo vreme da poklonim nove, nikad montirane grejače ručica. Kupio sam ih sa Temu-a ali ne mogu da ih ugradim, meni je ručica gasa ''ride by wire'' sistem a na taj sistem se ne može montirati ovaj set. Isključivo lično preuzimanje, kontakt u temi (transparentnosti radi). 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14137 Napisano Petak u 21:22 Ne silazi, 3128 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li može da se montira na Hondu cbf600, standardan volan i ručice. Ako može, ugradio bih. Piće, kafa, humanitarni sms, sve može... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 7037 Napisano Petak u 21:24 čeka dobru titulu, 1381 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno može, standardna ručica gasa, ima žljeb i onu rupu za ''burence'' kraja sajle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14137 Napisano Petak u 21:27 Ne silazi, 3128 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, ne bih uzimao ako ne može. Nisam to nikada koristio, a znam da vozim i zimi, nikada mi bilo koji motor nije bio u "zimskom snu", osim snega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3562 Napisano Nedelja u 08:38 Drug član, 1284 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj Blažo, pa ako slučajno ne može - ja sam sledeći u redu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14137 Napisano Nedelja u 12:21 Ne silazi, 3128 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Već sam uzeo, jutros. Hvala @Nimmin ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15759 Napisano juče u 10:03 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing, koliko mm? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3562 Napisano juče u 10:54 Drug član, 1284 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, pogledam i premerim danas pa javim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15759 Napisano pre 5 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing, ne bih ja da te pozurujem ali ako ti nije tesko izmeri pa ako ti odgovaraju ove rucice sto ja imam poslacu ih danas za Srb. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3562 Napisano pre 3 sati Drug član, 1284 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 22mm 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...