Jump to content

Moto Zajednica

MOTO DEDA MRAZEVI 2025. - subota 27. decembar 2025.

Recommended Posts

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: IMA KAIŠ, HD NIJE

Evo barem malo da doprinesem slikom kad vec nisam mogao da vozim,
nisam se spremio za snimanje, baterije prazne ali je uspeo dron da isprati kolonu.
Izvinjavam se ako sam nekog propustio... :)

• Sviđa mi se 22
  • Hvala 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2799 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport
pre 29 minuta, Hacky je napisao:

Problem je što su redari radili ono zbog čega su došli pa ti nisi mogao da slikaš onako kako si zamislio? Je l sam dobro razumeo?

A sta je trebalo, da se redari sklone sa strane i ne rade svoj posao da bi on imao cist kadar?:neznam:

Ispade da je fotografija bitnija od bezbednosti...

Svaka cast redarima na danasnjem angazovanju...:care:

Svaka cast svima, misija uspela!!!

Promenio član BokyBoy
  • Sviđa mi se 14
  • Hvala 1
  • Podržavam 5

• BJB Maxi Scooter Club, 1044 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Debele jakne + odela preko pa zavara... još se svi kreću u cik-cak.

Lepo da ostane zabeleženo 500 motora u glavnom gradu bez policijske pratnje :) 

• Sviđa mi se 11
  • Haha 1
  • Podržavam 2

pre 15 minuta, Atorn je napisao:

Lažeš bre.🤣

U vrh glave 100.😜

Tačkasti softver...🤣

• Sviđa mi se 2
  • Haha 7

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

Redarima svaka čast,koliko znam nije bilo nikakvog pada ili loma.A bilo je baš hladno.Uhvatilo se inje na bradu.

Promenio član Jack Daniels
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 70 postova
1 hour ago, BokyBoy said:

A sta je trebalo, da se redari sklone sa strane i ne rade svoj posao da bi on imao cist kadar?:neznam:

Ispade da je fotografija bitnija od bezbednosti...

Svaka cast redarima na danasnjem angazovanju...:care:

Svaka cast svima, misija uspela!!!

Ispade iz tvog kratkog izlaganja da sam ja zapravo nisam fotkao ovaj dogadjaj od 2012 godine i sad odjednom, iznenada, nemam pojma kako da fotkam i zapravo teram redare da ne rade svoj posao? Ili ... ILI samo da kad idu ka motorima koji dolaze, ne idu po sred puta ka bajkerima ... efektivno da ne stanu malo stanu ispred mene. Ili ... ima jos jedno ILI, da ne prodje pored mene i odmah na metar od mene stane ispred mene, a motor koji dolazi je 30-40 metara od njega. I onda se ja pomerim napred, ka bulevaru, a oni za mnom i opet stanu ispred mene.

Nikada nije fotografija bitnija od bezbednosti. Ali ja nisam bajker i dolazim da fotkam vas bajkere, da imate svoje fotke sa ovog dogadjaja, svake godine. Jednostavno jer imam masivno postovanje prema akciji i dobroti koja ona donosi.

Obrni okreni, efekat je da ce biti najmanje fotki ikada, a koliko ja znam od svih mojih drugara koje ja zovem i vucem za rukav svake godine da dodju i fotkaju i ucestvuju i salju i postuju fotke ovde, samo sam ja bio.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 70 postova
2 hours ago, Hacky said:

Problem je što su redari radili ono zbog čega su došli pa ti nisi mogao da slikaš onako kako si zamislio? Je l sam dobro razumeo?

Simplifikovano? Da. Manje simplifikovano, ne, jer ako me neko obidje, stane ispred mene na metar ... a motori su na 30-40 metara, to nije radim svoj posao, to je nesto drugo. Ako ja odem na pola puta do bulevara ... samo da ne bih bio u situaciji da su ispred mene dok fotkam motore koji dolaze i svejedno se to opet desava i oni opet dodju i stanu uspred mene. Drugo uzmi u obzir da ja ovo radim duuuugo i nije mi prvi put, znam kako da radim, ali pomerim se, fotkam sa drugog mesta i opet stane ispred mene, pomerim se opet i opet stane ispred mene ... posle nekog vremena sam izgubio zelju i bio prilicno izfrustriran. Mozes da me krivis?

Kao sto sam rekao, ja nisam bajker, ali dolazim od 2012 godine da fotkam bajkere i da bajkeri imaju fotke sa svog dogadjaja, ne da ih i jednom mediju dajem za licnu korist. Mozes da pitas Pabla, nisam dao fotke nigde drugde da budu, osim ovde, kod vas i za vas.

• Hvala 2

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: CB650F

Neizmjerno hvala na ovako predivnom danu!

Ovakvi događaji treba da se održavaju što češće, jer spajaju ljude i okupljaju nas kao zajednicu.

Vi ste divni ljudi i bio sam zaista srećan što sam danas bio deo vas i vašeg događaja.

Jednog dana ću sigurno dobro naučiti srpski jezik, zato bez teških reči:
Još jednom put
Hvala vam puno, dragi ljudi!
Спас
ибо вам большое, дорогие - вы супер!
telegram-cloud-photo-size-2-5368330669416714875-y.thumb.jpg.24444ca7427103cef11b62d96ccbb7c3.jpgtelegram-cloud-photo-size-2-5368774790509956679-y.thumb.jpg.e118539c5859337d1bc7c0ba258da210.jpgtelegram-cloud-photo-size-2-5368330669416714903-y.thumb.jpg.1e7698f32203c40ebd265f1533672565.jpgtelegram-cloud-photo-size-2-5368774790509956544-y.thumb.jpg.ece8f936d9da0a7be6069134299460b3.jpgtelegram-cloud-photo-size-2-5368330669416714916-y.thumb.jpg.4a474c5cc4ef7fe42607fdee4f923f01.jpgtelegram-cloud-photo-size-2-5368330669416714867-y.thumb.jpg.3e3ef5c38308985e96cd47d7b02906b9.jpg

• Sviđa mi se 19
  • Hvala 4
  • Podržavam 2

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: Ljubiša

Nije baš tema za rasprave ❤️

Hvala i Vama za slike svake godine, hvala i redarima što su odradili vrhunski posao. Sigurno Vam nisu namerno upadali u kadar. 
Drugari, svaka čast svima!!

Srećni praznici! :ljubav:

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 8

@mihazero druze, hvala tebi sto si bio ali ako ces svaki put ovako da zvocas, ne moras vise, snacicemo se vec nekako i bez tebe...Ziv bio :zdravo:

• Drug član, 1032 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

@mihazero

Od mene imaš izvinjenje. Verujem da će se i drugi redari složiti sa mnom, pa da kažemo da je to u ime zajednice.

Danas nam posao nije bio ni malo lak. Prvi put na ovoj lokaciji, jako brzo smo napunili pozicije koje smo prvobitno namenili za parking motora. Postaje gužva, novi motori pristižu, mi nemamo gde sa njima. Pravimo planove u letu u cilju da sve peodje što bolje.

Sigurno sam ti se i ja našao na liniji slikanja bar jednom, ali stvarno ni ja, ni kolege nismo to imali za cilj, niti je postojala loša namera.

Neko se družio, ćaskao, ti si opet došao da nam sve to ufotkaš i na tome ti hvala, ali znaj da su nama, redarima u tim trenucima gorele glave oko narednih poteza oko organizacije.

• Sviđa mi se 13
  • Podržavam 4

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: BMW F650gs

@mihazeroMislim da nema potrebe za zatezanjem.Ako su momci nešto pogrešno i uradili nisu sigurno namerno.Treba sve to organizovati da prođe kako treba.Znaš da nam je teritorija odakle smo ranijih godina kretali okupirana od uzurpatora.Ovo je bilo novo i za njih.

Promenio član Jack Daniels
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 741 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally
39 minutes ago, mihazero said:

Simplifikovano? Da. Manje simplifikovano, ne, jer ako me neko obidje, stane ispred mene na metar ... a motori su na 30-40 metara, to nije radim svoj posao, to je nesto drugo. Ako ja odem na pola puta do bulevara ... samo da ne bih bio u situaciji da su ispred mene dok fotkam motore koji dolaze i svejedno se to opet desava i oni opet dodju i stanu uspred mene.

Pre svega, hvala tebi na fotkanju i trudu, to niko ne spori ovde i to nema veze sa onim zbog čega se ja javljam. Ja se javljam zato što iz tvog prvog posta, a naročito iz ovog gore citiranog proističe da je tebe neko namerno sprečavao da fotkaš, što mislim da uopšte nije na mestu.  

Ovogodišnja akcija je bila dosta izazovna iz više razloga, ali da se ograničimo na deo ispred crkve - dolazio je ogroman broj motora sa različitih strana, na lokaciju na kojoj se prvi put (i silom prilika) pravi okupljanje i sve te motore je trebalo popakovati na prilično maloj površini. U takvim okolnostima, prioriteti redara su potpuno očigledni.

Ja ne vidim zaista zašto bi bilo ko, a naročito redari, za koje smem da garantujem, namerno tebe sprečavao da slikaš. Niti vidim koji bi interes bio u tome.

Dakle, hvala tebi što si se angažovao, ali mislim da postovi kojima se aludira da su te redari (!) namerno minirali i da zato članovi neće dobiti slike apsolutno nemaju šta da traže u bilo kakvoj racionalnoj i normalnoj komunikaciji. Verujem da nije sve išlo kako bi voleo i da si frustriran i da je možda sve ovo gore pisano u afektu, pa predlažem da sutra hladne glave pročitaš šta si napisao i razmisliš da li je takav ton i pisanje u redu. 

Sve ovo sam napisao zaista bez bilo kakve loše namere i još jednom ti hvala na trudu. Zaista.

Što se mene tiče, neću više da tupim ovde o ovome.

Ono što je važno je da smo se okupili u zaista impresivnom broju i obišli drugare u Sremčici, zbog kojih smo sve ovo i radili. Bravo za sve i hvala svima! Vidimo se sledeći put!

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 1

• Drug član, 437 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Bravo ekipa, top ste bili i top izgledali!

Verujem da ste drugarima iz Sremčice ulepšali dane. Znam da je njima za sreću dovoljno neverovatno malo.

Prenesite malo i ta iskustva

• Sviđa mi se 1

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5395 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Drugari, hvala jos jednom svima na fenomenalnoj akciji. Jeste lokacija bila malo mala za broj koji se pojavio, jeste da nas policija nije pratila (tek od Ade) ali bogu hvala sve je proslo fenomenalno, i ljudi koji su bili u kolima su takodje svirali i mahali. O deci u Sremcici necu ni da pricam. 

1766863052531.jpg

1766863052373.jpg

1766863052302.jpg

1766863052221.jpg

1766863052138.jpg

1766863052076.jpg

1766863053160.jpg

1766863053097.jpg

1766863053025.jpg

1766863052924.jpg

1766863052826.jpg

1766863052729.jpg

1766863052638.jpg

• Sviđa mi se 7

• Drug član, 1098 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 R

Svake godine su redari bahati. Nista novo @mihazero...

Svake godine kad ide kolona onj jure da stignu na celo da bi zaustavljali vozila itd a tada voze pun gas pired svih nas. Kad sam dao predlog pre 5 godina da pomognem naisao sam na sujetu i ako imam tamo neke smesne sertifikate ( ne onog samoubista od bezbedne voznje nego neke smesne druge ) 😊 Ali nista novo, mi jesmo divan narod mi bajkeri ali smo i sujetni pakao, sto ces lako zakljuciti na osnovu sledecih komentara i u opste ako ukazes na gresku javljaju se pacifisti koji smaraju o tome da se ne zateze itd a niko da kaze izvini brate to je pera peric nece vise...  Ali dobro, sta je tu je 😊😊😊 Nista novo kao sto rekoh vec😊😊😊 

Svaka cast momci bili ste dostojni danasnjeg cilja. @Popsy brate moj sve vise licis na deda mraza i ja bih da nisam coso cosavi i celo celavi 🤣🤣🤣

Promenio član Rade koenig
Zelim 😆
  • Haha 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6620 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

... U prilog tezi o redarskoj bahatosti govore i silni incidenti koje su isti izazvali svojim riskantnim jurcanjem tokom godina... Posle svake BJB akcije su ostajali polupani motori po ulicama zahvaljujući redarima neznalicama     :care: 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1098 postova
  • Motocikl: BMW R 1150 R
pre 5 minuta, alexanto je napisao:

... U prilog tezi o redarskoj bahatosti govore i silni incidenti koje su isti izazvali svojim riskantnim jurcanjem tokom godina... Posle svake BJB akcije su ostajali polupani motori po ulicama zahvaljujući redarima neznalicama     :care: 

Dobar dan na sujetu 🤣 Pricam o tome da sam dosta puta cuo da su prosto presekli ljude kad projure i generalno imate svi taj neki stav kao ti sad. Sta god kaze neko smatrate napadom. Tako se i raspao maxiskuter klub! Ali da ne produbljujemo. Izvinjavam se ako sam nekog ubo u sujetu i kao sto sam rekao gore u nastavku ce se javljati sujetni ljudi a oni koji nisu samo ce ili podrzati ili preskociti... 😊 ❤️

Promenio član Rade koenig

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja