Danilo13 4 Napisano Subota u 23:17 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha r6 2016 race blue Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kupio sam novi motor pa sam hteo da cujem vasa misljenja o istom Motor ima quickshifter, ohlins ttx, ohlins amortizer volana, uradjenu mapu, dragon exaust(bljuje vatru i puca :P) i dosta drugih stvarii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8452 Napisano juče u 02:13 Ne silazi, 2350 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To li je redosled? Prvo kupis motor , pa pitas za misljenje ljude na forumu ? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo13 4 Napisano juče u 02:33 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha r6 2016 race blue Prijavi odgovor kao problematičan cak nemam ni dozvolu haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 969 Napisano juče u 04:23 Zainteresovan, 220 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Auu... Pa ti si druze totalno promasio redosled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7230 Napisano juče u 06:48 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Takav motocikl ionako nema šta da traži na ulici, a vožnja na pisti vrlo često nije zabranjena ne imaocima vozačke dozvole. Komplet sa tom tablicom koja se sakriva, imaš original delikventski aparat, pa ako si rad da tražiš đaviola..ne brini, naći ćeš ga, ili on tebe..... vrlo brzo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo13 4 Napisano juče u 20:17 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha r6 2016 race blue Prijavi odgovor kao problematičan Polozio sam za A kategoriju pre par dana samo cekam da podignem dozvolu, a sto se tice tablice cekam da mi stigne nosac jer sam ovako kupio motor.. I ceka se AGV Pista kaciga da stigne Promenio juče u 20:18 član Danilo13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo13 4 Napisano juče u 20:23 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha r6 2016 race blue Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, pronto said: Takav motocikl ionako nema šta da traži na ulici, a vožnja na pisti vrlo često nije zabranjena ne imaocima vozačke dozvole. Komplet sa tom tablicom koja se sakriva, imaš original delikventski aparat, pa ako si rad da tražiš đaviola..ne brini, naći ćeš ga, ili on tebe..... vrlo brzo. a zasto takav motor nema sta da trazi na ulici zivo me zanima :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1282 Napisano juče u 20:39 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan lep ti je motor, meni se svidja. Zajeban. Sad pamet u glavu i dupe uza zid 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo13 4 Napisano juče u 23:20 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha r6 2016 race blue Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem, ako si iz bg-a pusti broj kad pocne sezona da se vozimo Ceo život mi je R6 bio san. Nijedan drugi motor mi nikad nije bio zanimljiv kao baš R6… ta linija motora mi je toliko sexy da to ne mogu ni da opišem. Kupio sam R125 2017. godine, ali mi je bio jako spor. Uzeo sam ga novog u salonu i iskreno mislim da su to bile bačene pare... trošio mi je ulje jer sam ga vozio non-stop u visokim obrtajima. Ali opet, neću da grešim dušu, možda je i bolje što tada nisam kupio nešto jače, jer bih verovatno poginuo. Sada sam dosta stariji i vidim koliko se često pada sa motora, pa vozim normalnije. Više me loži da ga u prvoj zavrtim na 10k obrtaja da puca iz auspuha, nego da letim 300 na sat. Hoću da sredim ovaj motor maksimalno, da mu dlaka ne fali. Već sam stavio nove gume (Rosso 3), jer ga je prethodni vlasnik vozio na stazi i baš je ogulio ivice. Planiram da ga čuvam i vozim makar narednih 10 godina, jer je ovaj model R6 najlepši i ujedno poslednji te generacije. Uradio sam i mali servis, podmazao lanac, skinuo sve plastike i detaljno proverio rad mašine i ostalog. Jedino još nisam promenio svećice, ali ne znam da li ima potrebe, jer motor pali na pola kljuca sto bi mi rekli i ide normalno. Promenio pre 23 sati član Danilo13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 868 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli, Danilo! Ne bi bilo zgoreg da jos jednom procitate sta ste napisali u prva dva paususa prethodnog posta. Da li je stvarno R6 za Vas? Lepo su Vam rekli - pamet u glavu i samo polako. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2487 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 1215 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Danilo13 said: Zahvaljujem, ako si iz bg-a pusti broj kad pocne sezona da se vozimo Ceo život mi je R6 bio san. Nijedan drugi motor mi nikad nije bio zanimljiv kao baš R6… ta linija motora mi je toliko sexy da to ne mogu ni da opišem. Kupio sam R125 2017. godine, ali mi je bio jako spor. Uzeo sam ga novog u salonu i iskreno mislim da su to bile bačene pare... trošio mi je ulje jer sam ga vozio non-stop u visokim obrtajima. Ali opet, neću da grešim dušu, možda je i bolje što tada nisam kupio nešto jače, jer bih verovatno poginuo. Sada sam dosta stariji i vidim koliko se često pada sa motora, pa vozim normalnije. Više me loži da ga u prvoj zavrtim na 10k obrtaja da puca iz auspuha, nego da letim 300 na sat. Hoću da sredim ovaj motor maksimalno, da mu dlaka ne fali. Već sam stavio nove gume (Rosso 3), jer ga je prethodni vlasnik vozio na stazi i baš je ogulio ivice. Planiram da ga čuvam i vozim makar narednih 10 godina, jer je ovaj model R6 najlepši i ujedno poslednji te generacije. Uradio sam i mali servis, podmazao lanac, skinuo sve plastike i detaljno proverio rad mašine i ostalog. Jedino još nisam promenio svećice, ali ne znam da li ima potrebe, jer motor pali na pola kljuca sto bi mi rekli i ide normalno. Prevod na narodski jezik. - Volim da izludjujem komsiluk, ali ne samo svoj, nego i one na obodu grada. Fetis mi je da me pickaraju. - Sad sam stariji, stalozeniji, prolazim samo kroz svako drugo crveno i vozim cak ispod 12k obrtaja kroz grad. Jedva cekam da me pandur pojuri da mu pobegnem. - Nesto bih cackao, ali nema sta, motor je dobar, smor (ovo te razumem! ) Dobro dosao i neka te vise sile cuvaju Promenio pre 8 sati član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo13 4 Napisano pre 4 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha r6 2016 race blue Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...