Jump to content

Moto Zajednica

Podizanje volana na Forzi 350

Recommended Posts

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Honda Forza 350

Poštovani korisnici i obožavaoci maksi skutera, u koje ubrajam i sebe (mada me i motori sve više vuku nekako, brinem se pomalo), ima li neko od vas odgovor na moje pitanje sadržano u naslovu.

Fali mi tih (famoznih) 5cm da bi sve bilo savršeno, jer ja sam savršeno 193, pa me savršeno posle sat vremena vožnje otkida desna lopatica, kolko god se aktivno ponašao i prlagodjavao u sedalu.

Dakle, ima li ikakvih tehničkih mogućnosti i varijanti, a i majstora za restiling u ovoj našoj lepoj Serbiji, da može da reši ovakvu vrstu zahteva?

Hvala u napred na odgovorima....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4665 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Opet ja :) Ne da znam odgovor, al vidim da ima nekih skalamocija po Netu za Forzu kojim se može malo podići korman, nije baš ni jeftino. Pitanje je da kako bi išlo sa kablovima i crevima, dal će biti dovoljne dužine... Garancija se vrv gubi, ako je imaš.

Al čisto kao glas razuma, ne treba ti to :) Slične smo visine, ono što sam ja probao i video, Forza jednostavno nema dobar taj trougao (korman\položaj nogu\sedište) koji odgovara visokim. Jednostavno, mnogo bi toga trebalo da se prepravi pa da bude iole komforno.

Bolje prodaj to sokoćalo, pa kupi nešto odgovarajuće. A ako te već vuku motori, to će ionako da se desi, pre ili kasnije :)

WWW.EBAY.COM

For Honda Forza 350 VRX 2021 - 2024. 350 VRX 2021-2024. Motorcycle Handle Bar Kit Adjustable For Honda Forza. motorcycle parts. motorcycle universal parts. Motorcycle...

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Honda Forza 350

Bice na kraju tako izgleda mi...a zavoleo sam je ko najrodjenije, našminkao ko Sinderelu na promo večeri, ide kao metak, ne odvaja mi se od nje baš tako lako...

p.s. sa ovim gore dobio bih samo 1.5cm povišenja i ozbiljnu glavobolju, jer dužina kablova definitivno ne predvidja takve vrste promena, nadjoh na netu...

Citiraj

image.thumb.png.706c3edf42150356b1da3b109f30aebb.png

Promenio član dr.srba

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja