Lazar12644 0 Napisano pre 22 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima zanima me kako da resim ovaj problem naime negde sam procitao da bi beverly 250ie trebao da radi na 1500 obrtaja±50 u leru pa me zanima kako da resim ovaj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7721 Napisano pre 22 sati Drug član, 2209 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako radi u leru, mislim po zvuku. Deluje mi kao da cajger za obrtaje nije tacan, da radi na 300 obrtaja kao sto pokazuje ne bi ni radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar12644 0 Napisano pre 22 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje da radi normalno po zvuku ne gasi se pali lagano ne znam kako to da resim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12175 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 2889 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj usima,caiger laze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17226 Napisano pre 12 sati Integrisan, 9651 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovde laže cajger. Kao što kaže Sarki ne može bajk raditi na tim obrtajima. Inače optimalni obrtaji su mu 1.600-1.700 rpm, 500-ke rade na 1.500rpm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar12644 0 Napisano pre 11 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Satelis je napisao: Ovde laže cajger. Kao što kaže Sarki ne može bajk raditi na tim obrtajima. Inače optimalni obrtaji su mu 1.600-1.700 rpm, 500-ke rade na 1.500rpm. Kako da resim taj problem da pokazuje kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17226 Napisano pre 6 sati Integrisan, 9651 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prvi korak je da skines i otvoriš tj rasklopis tablu. Drugi korak je da pazljivo izvadis iglu, zakrenes u desno, vratiš je u ležište i probaš. Ako stoji na 1.6-1.7krpm to je to, probaj jos par puta pre sklapanja da li će tako ostati. Ako si omanuo jbg ponovi postupak dok ne ubodes kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 266 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ili prelepi izolirkom deo do 1500, da te ne nervira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...