zoran_vs 15 Napisano Februar 17, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna sta je sa ovom prodavnicom i njihovim sajtom ? ne mogu da se ulogujem a na telefon se niko ne javlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio ta firma je jednostavno preko noci nestala bili su zastupnici za Hyosung,medjutim ljudi u zemlju propali i ja sam pokusavao da ih nadjem ali bez uspeha! Ako trazis delove za Hyosung porbaj na googl-u da ukucas MOMA COMPANY oni su iz Zemuna i sad su oni zastupnici Hoysung-a za Srbiju ako sam dobro shvatio! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 17, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Provereno pre neki dan ni MOMA COMPANY vise ne radi Hyosung-a tako da smo prepusteni sami sebi ili ti ko se kako snadje! Imas temu u SERVISI pa pogledaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...