vladmoll 658 Napisano juče u 08:58 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 3 cilindra, oko 118 ks a kako se to vama čini!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1667 Napisano juče u 09:34 Drug član, 2090 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Perfekt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2347 Napisano juče u 10:18 Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Oni sad poceli da kopiraju jedni od drugih meni ovaj motor lici na Zontes 703f ako se tako zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 719 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stvar u vezi QJ, da se neko ne uvredi, bas mali broj ljudi na njihovon standu u poredjenju sa drugim kinezima... Kad pogledate sve njihove modele ali bas sve, svi su kopije drugih brendova... Svi pokusavaju da naprave neki svoj pravac, samo ce QJ ostati „kinez" i dalje... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2651 Napisano pre 16 sati BJB Maxi Scooter Club, 940 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Danas baš komentarišem sa @alexanto, nekako su mi najkineskiji od svih Kineza CF, Zontes, Voge mi nekako ulivaju više poverenja, s tim što CF i Voge ne štancaju nove modele, verzije, agregate svake godine što mi je veliki plus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2077 Napisano pre 15 sati Drug član, 1417 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan QJ baš onako generic motocikli, milion modela, nijedan da ti zapadne za oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...