Bobni 530 Napisano Novembar 16, 2025 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce biti 10500 Cena kada dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2376 Napisano Novembar 16, 2025 Drug član, 1622 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde... Tracer 7 je 10.700, nema QS u opremi ali ima tempomat, radijalne kocnice, bolje vesanje ful podesivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1041 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Hrvatska Motorevija: "...Za kraj još jedna informacija iz pouzdanog izvora – cijena za model SV-7 GX definitivno će se izražavati s četiri znamenke! Očekivana, zasad još ne i službeno potvrđena cijena trebala bi iznositi senzacionalnih 8.990 eura!" Suzuki produljio jamstvo i najavio senzacionalnu cijenu za SV-7 GX - Novosti - Motorevija WWW.MOTOREVIJA.COM.HR Suzuki produljio jamstvo i najavio senzacionalnu cijenu za SV-7 GX - Program produÂenog jamstva ¹titi va¹ motocikl ili skuter do 6 godina starosti ili 72.000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2179 Napisano pre 19 sati Drug član, 924 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan A u hr je 800re 10890e,a kod nas 9500e! Tako da u Srb može lako da bude 8000e sv gxSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5627 Napisano pre 19 sati Drug član, 1954 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovi Suzukijevi modeli imaju imena kao G-shock satovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22759 Napisano pre 19 sati Integrisan, 7208 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno usrase vise sa tim GSXSR SVGX bla bla.... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2376 Napisano pre 18 sati Drug član, 1622 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Realno gledano nema zbog cega da bude preko 9000-9500eur. SV 650 u telu Tourera. Fabricki QS, steta sto nisu hteli da ubace tempomat. Kad stigne kod nas ja bih ga rado probao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4109 Napisano pre 17 sati Malinar u pokusaju, 1836 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, veliki sam fan suzukija, mislim da će ovo biti odličan početnički motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1041 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, idanijel said: A u hr je 800re 10890e,a kod nas 9500e! Tako da u Srb može lako da bude 8000e sv gx Sent from my RMX2202 using Tapatalk Suzuki Motor BIKES.SUZUKI.HR Suzuki Motors Da, oko 1000e više, tako da 7990 U međuvremenu, u Italiji cena za 800.. Tako i Yamaha tamo, oko 1000e manje... Ostale nisam gledao. Promenio pre 17 sati član Robi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8914 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3625 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan QS na uličnom motoru je recept za ubiti menjač. Znam samo da kad kupujem polovan neću uzimati ako ima QS. ...pitajte vlasnike KTMa i BMWa što. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9640 Napisano pre 10 sati Drug član, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Imam QS na novom Versisu ali ga ne koristim jer na obrtajima na kojima menjam osećam da ne prija menjaču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 8 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Motorcyclist said: Stvarno usrase vise sa tim GSXSR SVGX bla bla.... Bas to. Ja uvek moram da kucam na Google da vidim koji model je u pitanju. Sad samo lupetaju sto vise slova u nazivu, samo da zvuce "zajebanije"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22759 Napisano pre 10 sati Integrisan, 7208 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno jer ne mogu dati neko ime motociklu umesto tih glupih slova koja inace niko ne zna ni sta znace. Jel neko zna uopste sta te japanske skracenice znace? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8914 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3625 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, DraganNS said: Imam QS na novom Versisu ali ga ne koristim jer na obrtajima na kojima menjam osećam da ne prija menjaču. O tome i pričam.. Znam XR kom smo u ulju našli komadiće zuba.. Znam više KTMova koji su razbili menjače. Motor za stazu - rezumem poentu i tu merak cene nema. Pukne menjač, menjaj. Ali po ulici.. Barem moje mišljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2376 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Drug član, 1622 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pa zna se kad i kako se koristi QS. Strom recimo kad se zavrti, saltanjem bez kvacila upada kao puter u višu brzinu, da ima QS bilo bi jos bolje Promenio pre 9 sati član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9640 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 1953 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažem da je nepotrebna jer je to do lične preferencije, ali to je prva stvar na motoru koje bih se odrekao da ne trepnem. Ali, da ne odemo u off, meni je ovo motorče zanimljivo i, ono, baš pojačava konkurenciju u klasi malih krosovera. Promenio pre 8 sati član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1041 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan No QS, No Fun 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4104 Napisano pre 6 sati Drug član, 2011 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam dva QS za jedan tempomat, ako može adaptivni. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8914 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 3625 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da verujem da najave motor u novembru, kad beše, sad je mart, još ništa informacija nema. A kad će, u avgustu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...