pile 1052 Napisano Nedelja u 08:49 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: Pan američki onaj Prijavi odgovor kao problematičan Bočni nikad montirani top case jedanput . Ploča može isto da ide na prodaju a bočne nosače bi zadržao Što se tiče cene neka bude dogovor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2110 Napisano Nedelja u 08:59 Drug član, 1580 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koji su koferi, koja marka i litraža?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 946 Napisano Nedelja u 09:44 Zainteresovan, 413 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje isto pitanje. Na koje nosace idu bocni koferi? Kako montirati bez nosaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3353 Napisano Nedelja u 10:27 ODUSTO OD DIJETE, 2926 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može bez nosača, moraš nabaviti originalne ili praviti recimo kod Sebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 946 Napisano Nedelja u 13:18 Zainteresovan, 413 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZEMZEM je napisao: Ne može bez nosača, moraš nabaviti originalne ili praviti recimo kod Sebe. Ne moze ni Seba da napravi svaki bocni nosac,skoro je bilo u nekoj temi. Mada jos ne znam kog su proizvodjaca koferi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15375 Napisano Nedelja u 13:27 Integrisan, 8098 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan SW Motech je radio ove kofere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1052 Napisano Nedelja u 15:08 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: Pan američki onaj Prijavi odgovor kao problematičan Sw motech sam i ja video da je radio ove kofere samo sto su ovi brendirani kao harley davisdon kad sam uzeo pan ameriku uzeo sam dva seta kofera ove kao sport variantu i jedne one limene kao sto gs nosi (oni mi nekako lepše izgledaju pa ovi idu na prodaju ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 946 Napisano Ponedeljak u 06:14 Zainteresovan, 413 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, pile je napisao: Sw motech sam i ja video da je radio ove kofere samo sto su ovi brendirani kao harley davisdon kad sam uzeo pan ameriku uzeo sam dva seta kofera ove kao sport variantu i jedne one limene kao sto gs nosi (oni mi nekako lepše izgledaju pa ovi idu na prodaju ) Najpre koja je cena kofera? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1052 Napisano Ponedeljak u 14:52 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: Pan američki onaj Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, pedjazz je napisao: Najpre koja je cena kofera? 1200€ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...